Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 18 Kwiecień 2010, 12:07 Icebergs for SH5
Opis:
Mod włączający różne góry lodowe do kampanii, w rejonie północnego Atlantyku i poza kołem polarnym.
Uwagi:
- mod aktywowany poprzez JSGME,
- do aktywacji modu jest niezbędne rozpoczęcie nowej kampanii.
- efekt widoczny już w misji treningowej (w rejonie Narwiku)
- góry lodowe są wykrywane przez sonarzystę, jako "wolno poruszające się obiekty"
Imię: Elek Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 101 Skąd: Warszawa
#4 Wysłany: 22 Listopad 2010, 16:17
Witam
Drugi post na forum i druga prośba no i odgrzebuje „starego kotleta”.
Prawdopodobnie rozpocznę kampanię od początku i ten mod bardo by się mi przydał.
Niestety można go pobrać tylko przez subsim i tu problem, nie potrafię zarejestrować się na tym forum. Gdy chadzałem do szkól uczono „jedynie słusznego” języka i mam teraz problem z angielskim . Rejestracja wywala się na oknie spamu próbowałem kilkunastu wariantów i nic z tego.
Szukałem tego modu u wujka Googla, ale bez rezultatu może ktoś wie gdzie jeszcze można go pobrać lub podpowie jak zarejestrować się na subsimie.
Imię: Elek Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 101 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 22 Listopad 2010, 17:18
Dziękuje za pomoc i szybką odpowiedz.
W międzyczasie znalazłem mod pt. „Lite_Campaign_LC_1.2_-_GER” I prawdopodobnie jat w tym modzie plik wstawiający góry lodowe. Ale teraz już sam nie wiem czy go instalować?
Wprawdzie przez JSGME łatwo instalować i od instalować, ale.... no właśnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum