Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nie lubię małych okrętów z małą ilością torped.
Ale jak pokazał Supertux można nimi wiele zdziałać - gratulacje.
Statki tonęły dość szybko i koledzy sprzątali mi cele sprzed nosa a torpedy szły w diabły. A miałem ich tylko pięć.
Eskorta nie była bardzo sprawna ale starała się jak mogła.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#3 Wysłany: 1 Grudzień 2010, 17:12
No ja dostałem KIA przez własną głupotę
Trafiłem C2 jedną torpedą, dostał 2 ale tylko jedna wybuchła
I 2 odbiły się od Tankowców to tyle ode mnie
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#4 Wysłany: 1 Grudzień 2010, 18:07
Gratulacje należą się również kpt. tunioo, który ukończył patrol żywy i z ładnym wynikiem.
A ja topiłem co tam się nawinęło. To przyjemny patrol, taka odskocznia od wyczerpujących 43 i 44 roku. Dobry na trening, chociaż trochę bujało ( chyba 13 m/s o ile pamiętam). Kaczuszkami dobrze się pływa, są zwrotne, ale rzuca je na peryskopowej niemiłosiernie. Przy takim stanie morza ustawiłem wszystkie zapalniki na kontakt i strzelałem. A statki tonęły rzeczywiście szybko; taki troop czy T2 po jednej rybce.
Ot taki patrol. Było fajnie.
SH3Img@30-11-2010_21.10.37_546.jpg ciężko było strzelać fotki, bujało
Plik ściągnięto 9 raz(y) 39.5 KB
SH3Img@30-11-2010_21.14.16_781.jpg to chyba troop...
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#5 Wysłany: 1 Grudzień 2010, 18:30
Nie no, Supertux, pokazujesz, że jesteś naprawdę dobry w SHIII, gratuluję
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#6 Wysłany: 1 Grudzień 2010, 18:37
Już dajcie spokój z tym rozpieszczaniem mnie... Dzięki Szylol
To dzięki wam. Po prostu przy was szybko się uczę. A ile mnie to kosztowało KIA już przestałem liczyć.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#7 Wysłany: 1 Grudzień 2010, 19:11
PL_supertux napisał/a:
Już dajcie spokój z tym rozpieszczaniem mnie... Dzięki Szylol
To dzięki wam. Po prostu przy was szybko się uczę. A ile mnie to kosztowało KIA już przestałem liczyć.
Ty się uczysz ...... trzymajcie mnie już ja wiem swoje Supertux to stary wyjadacz żądam równoległego ranku dla słabszych (czyt. dla mnie) gratulacje
Jedyna zmiana to Reaven wzrósł... A Drzymek w tabeli spadł, bo choć ma tyle samo punktów co reszta (są ex-equo), to posortowani są względem ilości patroli w jakich te punkty zdobyli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum