Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
ale czy bardzo miłe było to jak się pytałem i nikt mi nie odpisał, kto zatopił? tylko jaja se robili na czacie.
Bo takie rzeczy mówi się PO patrolu.
Bo może osoba, co zatopiła jest np. zajęta? Albo ma DD na karku i nie ma głowy do gadania?
Powiem ci, że były czasy, gdy za takie pytanie "kto zatopił" można było dostać karę za złamanie regulaminu. Za rozmowy na tematy w gry w czasie gry.
Dlatego ci mówię. Po patrolu, na spokojnie. 5 minut gadania i ustalone.
Ostatecznie po zobaczeniu tabelek!
Może i zabrzmiało to chamsko 3/4 ale czy bardzo miłe było to jak się pytałem i nikt mi nie odpisał, kto zatopił? tylko jaja se robili na czacie. Identyczna sytuacja jak w patrolu kiedy zostałem zatopiony przez innego u-boota. Ja poszkodowany, a mimo to oskarżenia w moją strone.
Finek napisał/a:
AMEN
Chłopie lecisz na sygnaturkach, co pokazałem Ci w patrolu wcześniej i jeszcze Ci sie nie podoba. Nie dostałeś kary, chociaż było to ewidentne. Siejesz ferment. Popłynąłeś 4 patrole na krzyż i do wszystkich masz pretensje. Nie podoba się, to nie pływaj. Nikt Cię nie zmusza. Ale jak jednak bardzo chcesz, to stosuj się do zasad.
Ostatnio zmieniony przez PL_gregory_11 3 Grudzień 2010, 22:54, w całości zmieniany 2 razy
Siejesz ferment. Popłynąłeś 4 patrole na krzyż i do wszystkich masz pretensje.
Odpierwiastkuj ilość patroli. Bo po spierwiastkowaniu otrzymujemy 4 razy mniejszą kwotę.
Ma 16 patroli (nie licząc patroli 61-63) [a więc pierwiastek z 16 wynosi 4]. I nie we wszystkich ma pretensje
Tak tak jesteście wszyscy bardzo kompetentni. Zakładasz że gram na sygnaturkach ?
To dlaczego skakałeś mi do gardła w temacie, patrolu, w którym zostałem zatopiony przez torpedę ? Skoro mam sygnaturki to oczywiste jest to że widziałem kto mnie trafił, a ty mimo to do mnie jakieś pretensje miałeś, skąd mam pewność. A teraz zakładasz już na 100% że gram z tymi ,hakami'. Trzymaj się jednej strony. Powiedz jeszcze kto kogo przepraszał? JA, JA że niepotrzebne zarzuty złożyłem w jego stronę, bo to mógł być każdy.
AMEN
a teraz wykażcie się koleżeństwem i solidarnością, wobec osób które brały udział w tej dyskusji, banując mnie, kasując konto czy coś, bo mówię nieprawdę, i za nie podważone teorii Gregorego. Ale jak to powiedział jeden artysta : ja znam swoją prawdę a ty nie zamieciesz jej pod dywan''
pozdrawiam.
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Bo może osoba, co zatopiła jest np. zajęta? Albo ma DD na karku i nie ma głowy do gadania?
Powiem ci, że były czasy, gdy za takie pytanie "kto zatopił" można było dostać karę za złamanie regulaminu. Za rozmowy na tematy w gry w czasie gry.
,, JA'' przeciętnemu człowiekowi napisanie ,,JA'' zamuje niecałą sekundę. Szkoda że z góry założyłeś którą trzymasz stronę, i nie patrzysz na argumenty tylko z góry założone - przeciwko mnie. Bo jak widzę o tym nic nie wspomniałeś żę ktoś był zajęty, ale jednak miał czas żeby se żartować na czacie.
Scaliłem posty - Admin
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 4 Grudzień 2010, 15:21, w całości zmieniany 2 razy
,, JA'' przeciętnemu człowiekowi napisanie ,,JA'' zamuje niecałą sekundę. Szkoda że z góry założyłeś którą trzymasz stronę, i nie patrzysz na argumenty tylko z góry założone - przeciwko mnie. Bo jak widzę o tym nic nie wspomniałeś żę ktoś był zajęty, ale jednak miał czas żeby se żartować na czacie.
Scaliłem posty - Admin
Tunio. Stoję po środku, a ty starasz się mnie przekonać, że nie masz racji.
Tak odczytuję twoje posty.
Zajmuje sekundę. A czasami w SH3 brakuje ci 1 sekundy, aby wykonać unik, czy inne ważne rzeczy.
A kto żartował? Ten, kto zatopił, czy inna osoba? Czy nie mieli obaj prawa?
Powiem ci, że wielu graczy nie odpowie, kto zatopił. Np. Marco. Ale nie dlatego, aby być bezczelnym, tylko dlatego, że takie rzeczy ustala się PO PATROLU.
I bardzo mi przykro, że jeżeli tylko nie uznam, że jesteś super-wypasiony i wogóle, to znaczy, że stoję przeciwko tobie. Stoję pośrodku. Nie wypowiadam się, czy masz, czy nie masz sygnaturek.
Rozmowy o podziale tonażu powinno się prowadzić PO patrolu. Owszem. Mogłeś zadać pytanie w trakcie patrolu. Ale druga strona nie ma obowiązku odpowiedzieć.
I co z tego, że zaczęli żartować? Jak widać w temacie, podzielili się z tobą tonażem... Więc jaki problem?
Na początek, proszę używać opcji zmień, bo jest możliwość edycji postów
do 45 minut, a ja nie będę scalał co chwila postów. Dziękuje.
Podczas patrolu siedzi się cicho i nie rozmawia o tym co dzieje się w grze, bo
siedzi się przeważnie pod wodą. Co do tonażu. Podział zależy od tego gracza
który ma daną jednostkę w tabeli i koniec kropka. I do takiego gracza po patrolu,
albo nawet po napisaniu raportu można zagadać/napisać i jeszcze nie było sytuacji
żeby się ktoś nie zgodził jak pamiętam.
Ja się chyba wybiorę na patrole i przypilnuje żeby rozmowy typu,
kto strzela, do czego itp. się skończyły.
A na koniec, mam dość przepychanek, jak zjednaj strony, tak i
z drugiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum