Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#2 Wysłany: 16 Październik 2010, 14:03 Re: moody
hijo napisał/a:
Zainstalowałem podane mody. Jak sprawdzić czy poprawnie działają? Co zmieniają w grze?
Witaj ponownie na forum. Jeśli wszystko wykonałeś poprawnie to różnicę zobaczysz już w trakcie ładowania się gry. Zestaw modów, który podałeś jest tak obszerny, że zmienia praktycznie każdy aspekt rozgrywki w SH4 (efekty środowiskowe, interfejs gry, parametry torped i okrętów podwodnych, zachowania się eskorty itp.).
PS. Kto to jest Peter Shilton i w jaki sposób dotarłeś właściwie do tej instrukcji
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 16 Październik 2010, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Heh, troszkę za dużo na raz wrzuciłeś modów.
Proponuję najpierw nacieszyć się kampanią w TMO - i tu proponuje od razu TMO 2.0 - a potem dopiero zabawa z Operation Monsun.
W tej chwili masz zupełnie "nową" grę, ale moim zdaniem warto poszaleć na TMO 2.0
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
To mój pierwszy post na tym forum i myśle że tu znajdę odpowiedz na nurtujace mnie pytanie .
Obecnie gram SH4 TMO2 + RSRDC ,100 % realizm i mam problem ze śledzeniem wybranego kontaktu (okrętu) w konwoju ,jest wogóle możliwość śledzenia wybranego okretu w konwoju ? Acha i jeszcze jedno trochę się pozmieniały przyciski po zainstalowaniu TMO2 w sonarze i niewiem bardzo ktore są najefektywniejsze i właściwe do wybrania danego lub wogóle śledzenia kontaktu czyli namiaru podawanego przez sonarzyste w odstępach czasu
Jeśli ktoś może coś podpowiedziec to z góry dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum