Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#1 Wysłany: 8 Styczeń 2011, 16:26 Język u-boot mission
Niestety, ale SH4 kupowałem w Polsce, a dodatek dostałem od cioci w Anglii, tam było kilka miesięcy wcześniej, teraz w barbarzyńskim ciężko mi się gra, czy ktoś mógłby wstawić pliki odpowiadające za tekst? Oczywiście te pliki w wersji 1.5 ... Z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony przez woonteerxd 8 Styczeń 2011, 16:27, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 10 Styczeń 2011, 20:05
jesteś bezczelny
mógłbyś przynajmniej nie kłamać z tą ciocią, bo i tak wszyscy wiedzą co to za ciocia. Plików nie mam, ale może to pora dla ciebie by się trochę podszkolić w "barbarzyńskim"
A nie lepiej po prostu zamówić sobie na Allegro dodatek U-Boat Missions niż kombinować jak koń pod górę? Myślę, że wydatek rzędu 20-30 PLN nie będzie wielkim obciążeniem dla osobistego budżetu. Na dodatek przez ten czas jak próbujesz znaleźć rozwiązanie problemu spolszczenia już dawno otrzymałbyś oryginał w PL.
Takie moje skromne zdanie - czasem najłatwiejsze rozwiązania przychodzą najtrudniej
PS: Czy naprawdę nie poradzisz sobie z językiem angielskim w tej grze? To nie jest rozbudowany RPG gdzie podstawą są teksty i zrozumienie fabuły... Tu masz kilka komend do opanowania
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 11 Styczeń 2011, 08:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum