Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W_wilk - HS 42869t - KIA W.A.R.D.C_sOnar - HS 24299t - SURV PL_Tes - HS 15036t - SURV W.A.R.D.C_Adiq - WS 1188t - KIA Davlol - bez zatapiania - KIA
Witamy na Gibraltarze. Kierując się wytycznymi U322 popłynęliśmy w centrum Cieśniny Gibraltarskiej. Zgodnie z wskazówkami nadpłynął konwój. Z drugiej strony nadeszła odsiecz w postaci 4 niszczycieli. Adiq atakuje skutecznie niszczyciela prowadzącego konwój.
Wkradłem się do konwoju bardzo ostrożnie, bo płynąc 1w na cichym biegu. Trafiam Arrowa ale nie schodzi. Następnie ładuję 3 ryby w Old Passengera który tonie z wielkimi oporami. Potem dorywam Small Tankera i Cargo Steamera. Dookoła kręciła się eskorta. Adiq zgłasza KIA jako pierwszy. Potem po ataku na szpitalnika tonie Davlol. Tesu atakuje frachtowiec który wybuchając - TOPI SZPITALNIKA
Tesa ścigają długo mimo 13% kadłuba gubi eskortę która zajmuje się w_wilkiem. Tego zaś wykrywają po skutecznym ataku na dogorywający T3. Niestety maestro w_wilk po kilku unikach dostaje paczkę bomb. Oj działo się. Patrol pełen atrakcji. Nie nudziłem się
Patrol bardzo fajny, nie żałuje ze zagrałem. Misja nie była bardzo trudna ale tez nie łatwa (czyli takie jakie lubię). Powiem tak : Fajnie gra sie w ta gre ale gra wyglada jeszcze lepiej kiedy gra się z dobrym towarzystwem. Dzięki za grę : Adiqowi, sOnarowi , tesowi i w_wilkowi.
EDIT
Jeszcze jedno nie wiem czemu ale u sOnara w tabelkach nie ma ze zatopiłem hospitala a u mnie jest:
_________________ "A we mnie samym wilki dwa
oblicze dobra, oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie
wygrywa ten którego karmię"
Ostatnio zmieniony przez PL_Davlol 27 Styczeń 2011, 10:07, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#3 Wysłany: 27 Styczeń 2011, 13:41
LoooL. A jednak zaliczylo go Tobie. Niewiarygodne !!!
A zatopienie wygladalo tak. Ciezko uszkodzony "szpital" doplywal do stojacego mercha, ktorego ja postanowilem dobic torpeda. Trafienie spowodowalo eksplozje mercha i plynacego wolno jakies 200-300m za nim "szitala". Klasyczna 1 torpeda i 2 zatopienia, ale... jak widac gra zaliczyla "oba" statki i co bardziej ciekawe roznym kapitanom .
Rowniez dziekuje za swietna zabawe w doborowym gronie. Misja na 5+, tylko brakowalo samolocikow.
PS.
Nie podal w tabelce, poniewaz sonar nie przewinal tabelki do konca, aby wyswietlic pozostale zatopienia.
Imię: Władysław Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 252 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 27 Styczeń 2011, 15:21
Patrol bardzo interesujący i ciekawy.
Trzeba było być ostrożnym bo eskorta dostała płynącą z tyłu pomoc.
Ja włączyłem się do walki późno obserwując długo walkę pozostałych.
Tabelka Sonara jest pełna taka jak moja. Pierwszy raz widzę aby się nie zgadzały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum