Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#21 Wysłany: 7 Luty 2011, 20:44
proszę nie offtopować,
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Produkt nabyłem, działa na w7 x64! Niestety jest problem z "Can not Initialize 3D Engine", trzeba zmienić rozdzielczość na 1024x768 w systemie i wtedy smiga.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#23 Wysłany: 9 Luty 2011, 11:21
Nebuluz napisał/a:
Produkt nabyłem, działa na w7 x64! Niestety jest problem z "Can not Initialize 3D Engine", trzeba zmienić rozdzielczość na 1024x768 w systemie i wtedy smiga.
Tez tak miałem na karcie NVIDIA, przy obecnym Radeonie nie mam tego problemu.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Masz właśnie grafikę od nVidi ? To się dało przestawić, aby nie mieszał
sobie komputer rozdzielczości pulpitu i gier.
Ten numer nie działa bezpośrednio: link Ja osobiście korzystam z programiku Dexpot - to jest program do wirtualnego pulpitu. Ustawilem sobie na 1024x768 i dziala. Oczywiscie skorzystalem tez z tego co zrobil Olamagato, bo daje to wysoka rozdzielczosc dla GWX, a nie "schodki". Wyczytalem, ze nvidia od jakiegos czasu tworzy drivery, ktore nie dzialaja na czestotliwosciach od 70 Hz (a to wymog SHIII)w rozdzialce 1920x1200 (moj przypadek). Reasumujac drivery w 1920 x 1200 pracuja teraz w 59Hz lub 60 Hz. Jakos w grudniu mi jeszcze dzialalo, ale od jakiegos czasu juz nie dziala. Wiem, troche to zagmatwane, ale moze ktos zrozumie:)
Ja gdzieś czytałem co za opcja odpowiada za "mieszania" pulpitu z grą.
Po jej wyłączeniu (lub włączeniu) nie trzeba nic kombinować z wirtualnymi pulpitami.
Ale skoro już masz patent to... najważniejsze że działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum