Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Matrose, masz na myśli grupę scoutów? Rozumiem, że w Twoim zamyśle to taka ekipa miałaby śmigać po mapie i wskazywać cele?
Pomysł strategicznie poprawny, ale obecnie w tej grze, w kampanii biorą udział czołgi powyżej Tier VIII... A to powoduje, że takie monstrum ściąga lekkiego scouta samym podmuchem pocisku, bez konieczności bezpośredniego trafienia:D
Czyli szukasz chętnych do Szwadronu Samobójców?
Spoko, podoba mi się
To kiedy ?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
No i nie rozumiesz... Chodzi o to, żeby nie wjeżdżać pod lufy, tylko podjechać w krzaki gdzieś na boku i dawać namiar. Do drugorzędnych zadań należałoby niszczenie innych scout'ów albo katowanie arty.
To dobry temat może być na tym turnieju, tylko trzeba skupić się na tym co się robi...
Naturalnie można zacząć dzisiaj.
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 22 Luty 2011, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
No i nie rozumiesz... Chodzi o to, żeby nie wjeżdżać pod lufy, tylko podjechać w krzaki gdzieś na boku i dawać namiar. Do drugorzędnych zadań należałoby niszczenie innych scout'ów albo katowanie arty.
To dobry temat może być na tym turnieju, tylko trzeba skupić się na tym co się robi...
Naturalnie można zacząć dzisiaj.
Ja zrozumiałem o co chodzi dokładnie Matrose Jak się dziś pojawię to dam znać i spróbujemy potrenować i zobaczymy co z tego wyjdzie.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Romek Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 137 Skąd: Piotrków Tryb.
#25 Wysłany: 27 Luty 2011, 11:05
Panowie, żałujcie jak diabli, że nie bierzecie udziału w 1stPAD Polish Open - jednym słowem, rewelacja Wczoraj z drużyną Black Devils I rozegraliśmy dwie fazy grupowe, w sumie sześć meczów. Organizacja świetna, duch fair play panuje niepodzielnie, niesamowite emocje (po niektórych meczach, to mi normalnie ręce drżały od nadmiaru adrenaliny). Dzisiaj mamy półfinał z drużyną Zawisza z Sarmackiego Batalionu Pancernego. Drużyną, która rozjechała nasz drugi skład w równoległej grupie drugiej fazy. Niewiele brakowało, a finał zdominowany byłby przez właśnie Black Devils i Sarmatów - brakło małych punktów dla naszej drugiej drużyny.
W każdym razie ten turniej to naprawdę rewelacja i mój T29 ma okazję do popisu (7 zniszczonych, 10 uszkodzonych). Mam nadzieję, że zbierzecie zespół na następne takie wydarzenie
#27 Wysłany: 27 Luty 2011, 15:16
Mamy filmiki wykonane przez nas, ale w obecnej wersji są to filmiki wewnątrzklanowe (z rozmowami na TS ). Sędziowie z 1stPAD kręcili u siebie mecze i po turnieju będą je wrzucać na YouTube'a
#28 Wysłany: 28 Luty 2011, 20:22
No i moje kochane Diabełki pokazały pazur Black Devils I zajęło trzecie miejsce w turnieju. Dwa pierwsze zdominowali Sarmaci, zaś czwarte przypadło w udziale The Herd. Lekko nie było, parę razy mój "Felix" T29 został rozwalony, ale więcej przeciwników zginęło, niż ja razy zginąłem
W każdym razie świetny turniej był. Teraz trzeba zacząć myśleć o Ural Steel - najlepsze drużyny z Europy, Ameryki i Rosji jadą na finał do Moskwy
PS. I jeszcze coś, z czego jestem zadowolony. Nasz kamerzysta miał problemy z tą bitwą, a to była moja najbardziej udana (4 rozwalonych), ale przeciwny klan miał pewne wątpliwości akurat co do tego, co się stało i wrzucił samą końcówkę bitwy. W każdym razie na moim Feliksie zdołałem przyjąć krytyka w wieżę i dwoma strzałami wykończyć to KW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum