Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Podeszliśmy konwój profesjonalnie. Zero alarmu. Potem wykryli Bałtyka i łoili go cały patrol. Ubiłem parę statków w konwoju. Small Tankera i T3 Tankera. Trafiony przez Tuxia Cargo Steamer mimo mojej dobitki nie zszedł. Podobnie było z T2 trafionego przez Bałtyka - mimo dwóch dobitek w centralę i dziób dziad poszedł dalej. Patrolik bardzo fajny w doborowym towarzystwie. Obyło się bez KIA...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez sOnar 22 Luty 2011, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
patrolik naprawde udany ale mialem pecha DD jakos wiza za kazdym razem gdzie jestem i loja mnie niemilosiernie nawet pirnac czlowiek niema czasu a scrin zaje fajny bardzo ladny ksiezyc cos pieknego sama poezja obcowania z sh3+UTW naprawde zaje fajnie niech zaluja ci co niemogli poplynac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum