Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Na poczatku trzykrotne sieg.... , jestem nowy i to moj pierwszy post.
Co do problemu to jak w temacie - czy jest jakis mod zmieniajacy czulosc myszy oraz odwracajacy osie jak np mozna to zrobic w niemalze kazdej grze FPP ?
Ostatnio zmieniony przez furzyk 21 Styczeń 2011, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Hejka
Jako, że jesteś nowy na Forum to będzie dość delikatnie:
Po pierwsze PRIMO - żadne sieg... To, że wszyscy tu pasjonujemy się U-Bootami nie oznacza, że wyznajemy ideologię nazistowską. Zarówno okrzyk jak i gest jest w tym przypadku kojarzony jednoznacznie - tak więc jak najbardziej nie miejscu.
Po drugie "PRIMO" - niemal każdy FPP nie jest symulatorem okrętu podwodnego. Nie oczekuj więc, że zatosowane rozwiązania kontroli interface w grach typu FPS albo nawet TPP będą miały zasadność być implementowane do serii Silent Hunter. Nie mogę być pewny w 100% ale raczej podobnych rozwiązań, patchy, łaptek, modów lub innych modyfikacji nie znajdziesz.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Co do problemu to jak w temacie - czy jest jakis mod zmieniajacy czulosc myszy oraz odwracajacy osie jak np mozna to zrobic w niemalze kazdej grze FPP ?
Czy to prowokacja ?
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#4 Wysłany: 21 Styczeń 2011, 14:56
ale się czepiacie Witaj Kamerade! So wie wir kämpfen, Arbeite du für den Sieg! powodzenia na patrolach zniszcz brytoli i tego nadentego Churchilla kopcącego cygara pozdro
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#6 Wysłany: 21 Styczeń 2011, 20:10
wydaje mi się tez ze się ustawia w systemie w tej chwili tego nie sprawdze bo jestem w stanei wskazujacym na za duze spozycie alkocholu ale jutro postaram sie ogranac
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Czy to prowokacja ?
To nie zadna prowokacja drodzy Panowie lecz cytat z "Das Boot" Przepraszam, ze nie ujalem tego w cudzyslow ale myslalem, ze gdzie jak gdzie - ale tutaj kazdy sie zorientuje. W kazdym razie nie zamierzalem pochwalac faszystow.
Co do invert mouse to podejrzewam, ze jest to bardzo proste do zaimplementowania w silniku czy sterowania gra badz tez przez moderow ale nikt takiej potrzeby nie odczuwa.
Imię: Misiek
#9 Wysłany: 26 Luty 2011, 15:30
logitech mx620 - ale nie widze tam takich opcji. Z reszta bardziej chodzi mi o to zeby odwrocic ja za pomoca moda a nie wciaz przestawiac w windowsie. Jak gram to tez czesto sprawdzam poczte, www czy tez gram jednoczesnie w dwie gry - dlatego takie rozwiazanie mnie nie kreci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum