Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nie wiem, co powiedzieć. Film wgniótł mnie w fotel. Nie żadne efekty specjalne, czy ostra muzyka. Ale cisza i ciężki temat.
Wychodząc z sali nie mogłem nic powiedzieć.
Archiwalne ujęcia + film z aktorami = coś więcej, niż film... Jak ktoś nie widział (filmu, czy wydarzeń), to niech pójdzie. Nie będzie zawiedziony.
Film bardzo ciężki, ale powinien być obejrzany przez każdego patriotę.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 12 Marzec 2011, 20:53 Re: Filmy
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Film bardzo ciężki, ale powinien być obejrzany przez każdego patriotę.
?
A jaka jest definicja patrioty?
sOnar [Usunięty] Kommodore
#3 Wysłany: 12 Marzec 2011, 20:56
Ja Wam polecam film Freebird. Zaniebista komedia o motocyklistach którzy nażarci grzybkami znajdują wielką plantację marihuany. Brytyjski humor. Uśmiałem się do łez kurdebele
#5 Wysłany: 14 Marzec 2011, 18:24
Mogą być różne definicje patriotyzmu, w zależności od przeznaczenia. Na przykład pewna stacja radiowa nadająca z Torunia ma także słuchaczy - patriotów (a raczej patriotki), dlatego też zapytałem jakich patriotów masz na myśli.
A co do twego sformułowania:
- Czy to była pana wina?
- Czy to była moja wina?
- Panie, pan wie, że odpowiadanie pytaniem na pytanie to bardzo zły zwyczaj?
- Tak Pan sądzi?
#7 Wysłany: 15 Marzec 2011, 22:58
Nic złego, po prostu są różne definicje / znaczenia patriotyzmu.
Dlatego pytałem dla jakich "konkretnie" patriotów jest ten film.
Tak jak różne są oceny stanu wojennego czy pułkownika Kuklińskiego przez różnej maści patriotów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum