Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Od początku kpt Reaven narzekal, że jak żona wezwie z patrolu, to musi wracać. Pantoflarz. No i wezwała. KIA. Ale co on zrobił, że Janko wurzuciło, a moje torpedy na ogół nie trafiały. Trafiłem T2 i 2 troopy ale nie poszły na dno!!! Po przejściu konwoju wyszedłem z gry. Nie chciało mi się czekać do końca. Ile będziesz grał tych patroli dziennie. To moja żona Żeby zrobić screena.
Ach to znowu przez kpt. Reavena. NAPEWNO.
Dzięki za te dwa patrole chłopaki.
Screenshot_25.jpg
Plik ściągnięto 53 raz(y) 106.48 KB
Screenshot_27.jpg
Plik ściągnięto 49 raz(y) 123.02 KB
Screenshot_30.jpg
Plik ściągnięto 48 raz(y) 109.61 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_gregory_11 19 Marzec 2011, 00:59, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#2 Wysłany: 19 Marzec 2011, 08:44
Szkoda . Sztykowałem się już do ataku na Arow tankera , już miałem nacisnąć spust ,a tu .... zonk "Serwer Nieczynny" Jak się okazało zastałem rozłączony .
Statusy się zgadzają , ale tej gry raczaj nie można uznać za rankingową .
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Ja uważałem, że raportu z tego patrolu w ogóle nie powinno się pisać. Nic nie wnosi. Napisałem do Marco. On stwierdził, że skoro płyneliśmy jako ranking to raport powinien się pojawić.
Finek czy jest różnica w traktowaniu tego patrolu jako nie rankingowy lub jako - wszyscy KIA? We wcześniejszym patrolu ten sam skład i wszyscy KIA
"Pływamy dla przyjemności, nie dla punktów", jak kłamie wiele osób, ale jak tylko wejdzie sprawa o punkty, to szum, jakby ich ze skóry obdzierali.
Wiec co za różnica?
Jeżeli ta sama ekipa, to co za problem? Nie przesuną się w tabelce, ale przynajmniej będzie ślad, że coś było.
Nic nie tracicie, to można wpisać bez żadnej straty dla nikogo.
Więc jak najbardziej wpisać moim zdaniem. Dla "potomnych'"
Dlatego napisałem ten raport. Żeby nie było, że coś ściemniamy, a że nie byłem pewny i miałem wątpliwości zapytałem Marco. Mówił żeby napisać, no i jest. To, że mi się nie chciało, to też inna sprawa. Spójż na godzinę wstawienia raportu.
Cytat:
Jeżeli ta sama ekipa, to co za problem? Nie przesuną się w tabelce, ale przynajmniej będzie ślad, że coś było.
Nic nie tracicie, to można wpisać bez żadnej straty dla nikogo.
I właśnie o to chodzi żeby to wpisać. Dla nas to bez różnicy.
Żeby potem nie było, że gregory sobie wyszedł z gry żeby nie liczyć patrolu. Niechciało mi się czekać, miałem zero, wyszedłem, więc otwarcie dałem status Disc Kia liczony ale zaznaczyłem że mnie nie wywaliło.
Dlatego napisałem ten raport. Żeby nie było, że coś ściemniamy, a że nie byłem pewny i miałem wątpliwości zapytałem Marco. Mówił żeby napisać, no i jest. To, że mi się nie chciało, to też inna sprawa. Spójż na godzinę wstawienia raportu.(...)
Żeby potem nie było, że gregory sobie wyszedł z gry żeby nie liczyć patrolu. Niechciało mi się czekać, miałem zero, wyszedłem, więc otwarcie dałem status Disc Kia liczony ale zaznaczyłem że mnie nie wywaliło.
I dlatego ja też jestem za uznaniem. Nie ma ściemniania, podane wszystko.
Tylko pozostaje jeszcze pytanie "co z takimi sytuacjami", ale ja jestem za tym, że (tym bardziej, że nikogo to nie urazi) uznać patrol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum