Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 2 Sierpień 2010, 00:31 jRPG - Final Fantasy
Maniakalnie uwielbiam serię Final Fantasy. Jako, że ukończyłem wczoraj piątą część wrzucam Wam filmik z walki z ostatnim bossem.
Walka ta jest krótsza od jej Youtubowego odpowiednika o minutę - ciężko więc jej nie nazwać: TOTALNYM PRANIEM EXDEATHA ... Polak potrafi...
Walka jest podzielona. Partia pierwsza to:
Exdeath, Poziom 77, HP: 49001
a partia druga to:
NeoExdeath
* człon 1, Poziom 81, HP: 50000
* człon 2, Poziom 67, HP: 55000
* człon 3, Poziom 83, HP: 55000
* człon 4, Poziom 86, HP: 60000
Boss sprawia wrażenie łatwego jednak są to pozory ponieważ moja drużyna jest doskonale zabezpieczona: Anielskimi Pierscieniami, Scianą Ziemi, Reflectem, Hastem2, Levelem 61, summonami 6 levelu, Xfight oraz Xmagic, nie mówiąc o Magic Power rzędu 550 - bez tego walka nie była by dłuższa niż 5 minut.... Exdeath zmiótłby mnie z powierzchni ziemi...
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#2 Wysłany: 2 Sierpień 2010, 15:12 Re: jRPG - Final Fantasy
sOnar napisał/a:
... ponieważ moja drużyna jest doskonale zabezpieczona: Anielskimi Pierscieniami, Scianą Ziemi, Reflectem, Hastem2, Levelem 61, summonami 6 levelu, Xfight oraz Xmagic, nie mówiąc o Magic Power rzędu 550 ...
Jak zauważyliście jest to wersja polska Finala 9. Jak ją uzyskać? Należy zakupić na alle... albo eba.. wersję (koniecznie!) NTSC Final Fantasy 9. Potem należy spolszczyć grę. Patch PL do pobrania na www.nintendencja.prv.pl
Grać można na emulatorze EPSX lub na konsolce PSX...
Ostatnio zmieniony przez sOnar 12 Sierpień 2010, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
Heh, sOnar, widzę, że masz do FF takie samo zacięcie jak ja do X-Universe )
Ciekaw jestem, czy ktoś jeszcze w to gra. Swego czasu było kilku zainteresowanych ale długo mnie tu nie było i nie wiem jak sprawa ma się teraz )
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
sOnar [Usunięty] Kommodore
#8 Wysłany: 18 Wrzesień 2010, 23:58
Zobaczcie sobie trailer z Final Fantasy XIV
Ta gra będzie dostępna na komputery PC jako MMORPG
Szczękę miałem na podłodze jak zobaczyłem tą animację...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#9 Wysłany: 19 Wrzesień 2010, 08:40
sOnar napisał/a:
Zobaczcie sobie trailer z Final Fantasy XIV
Ta gra będzie dostępna na komputery PC jako MMORPG
Szczękę miałem na podłodze jak zobaczyłem tą animację...
Wooo...
Wspaniała robota - szacun się należy.
Ale wiecie jak to jest z trailerami, szczególnie tymi "in-game footage"...
sOnar napisał/a:
oto oficjalny benchmark z FFXIV... sprawdź swojego kompa
Nieźle... na moim kompie toto się w ogóle nie uruchamia i to w rozdziałce 1280x720...
karta graficzna GEFORCE 9600 512 MB lub Radeon HD 2900 512 MB
Aaaa, no tak....
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 19 Wrzesień 2010, 09:13, w całości zmieniany 2 razy
sOnar [Usunięty] Kommodore
#10 Wysłany: 19 Wrzesień 2010, 12:23
A no należy się szacun Andrev - dawno nie widziałem tak wypasionej animacji...
Trailer z game-playu... niesamowicie to wygląda trzeba im przyznać
W życiu nie widziałem tak zeskillowanego summona. 1/3 filmu gość na siebie zakłada czary ochronne. Boss ma 4 miliony HP. Ataki Shivy po 99999 i piękny finish Diamond Dustem
Jednym słowem masakra. Przepiękna walka... polecam to wideo jako stary maniak JRPG Final Fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum