Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nikt Ci nie pomoże w tym temacie Andrev. To jest właśnie dramat z powodu którego raczej zrezygnuję z uczestnictwa w zlocie klanowym. Koszty może i bym jakoś przełknął (choć nie łatwo), ale trzy przesiadki i 11 godzin jazdy jest chyba nie do przejścia...
Gdybyś tu dotarł to daj znać - jak wpadniesz w jakąś dziurę między pociągami to Cię chętnie "przezimuję" Jak coś to smaruj na PW.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 24 Marzec 2011, 13:50, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#4 Wysłany: 24 Marzec 2011, 16:53
Ile za to by było cukru... ^^
Dlatego właśnie wszyscy kochamy PKP, albo pociągu nie ma, albo pociąg/peron widmo, a Intercity mają takie ceny, że już taniej jechać autobusem... Dobrze że jeżdżę pociągami ras na rok... I to do Lublina i potem Chełma.
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Dlatego właśnie wszyscy kochamy PKP, albo pociągu nie ma, albo pociąg/peron widmo, a Intercity mają takie ceny, że już taniej jechać autobusem... Dobrze że jeżdżę pociągami ras na rok... I to do Lublina i potem Chełma.
Hmm, ale Ty masz na myśli cenę biletu od siebie do Wawki czy jak?
Ja miałem na myśli cenę przejazdu do Kudowy z Wawki - w dwie strony to blisko 200 PLN. Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie to odczuwalna kwota.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum