Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Hm, a na czym konkretnie ma polegać ten trening? Znaczy się co jest tu "sukcesem"?
Bo jeśli sam fakt przeżycia to po co tworzyć odrębną misję skoro można zagrać po prostu on-line na UTW ? Wydaje mi się, że trening "na żywym organiźmie" jest najlepszym z możliwych. Po co ma mnie niszczyć "za darmo" jakiś "bot" skoro mogę podjąć aktywną walkę i zebrać podwójna pulę ze zwycięstwa w rankingowej misji ?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 2 Kwiecień 2011, 23:31
sukcesem jest tu przeżyć i ubić jak najwięcej 'suszarek'
Takie treningi zwiększają wartość bojową d-cy u-boota, który w krytycznej sytuacji nie musi uciekać w głębiny tylko podejmuje walkę z niszczycielem (często zakończoną sukcesem)
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Takie treningi zwiększają wartość bojową d-cy u-boota, który w krytycznej sytuacji nie musi uciekać w głębiny tylko podejmuje walkę z niszczycielem (często zakończoną sukcesem)
Musi, nie musi. Wszystko zalezy od indywidualnych preferencji gracza. Ja jestem zwolennikiem cichego podejscia i zuzywania torped na "grube" cele. DD to dla mnie wyjatkowa ostatecznosc, a nie cos co trzeba "wytluc".
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak
Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#8 Wysłany: 3 Kwiecień 2011, 13:36
A ja tesu w końcówce zeszłego ranku właśnie wolałem się pobawić z niszczycielami
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum