Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wykonałem kilka - nascie misji w kampani USA i niestety prócz medali dla załogi i ewentualnych awansów nie osiągnołem nic w tym temacie , czysta karta ...
czy jest to martwy element gry ?
Lub po jakim czasie się zdobywa tą tajemniczą opcje ?
i w jaki sposób ?
SH4 golas , choć zaczołem ściągać mody i napewno je popełnie
Dodatkowe umiejętności kapitana - tzw. special abilities, nabywasz w trakcie rozwijania się specjalizacji Twoich marynarzy i oficerów. Nie wiem dokładnie jak to jest w czystej wersji gry, gdyż na takowej mało co grałem. Natomiast w TMO jak i w OM działa to w ten sposób, że każda specjalizacja Twojego załoganta sygnalizowana jest odpowiednią ikoną w menu Special Abilities. Menu to jest jednak zablokowane - działa one jedynie informacyjnie. Żeby korzystać z danych umiejętności specjalnych "wyposażony" w nie marynarz/oficer powinien znajdować się na określonym stanowisku. Jeśli przytrzymasz na takiej ikonie (cały czas piszę o menu Special Abilities) kursor to wyświetli Ci się zarówno typ zdolności specjalnej, jej wpływ na działanie okrętu/załogi jak i stanowisko na którym musi być obsadzony załogant z daną specjalizacją. Nie masz możliwości włączania/wyłączania tych rozszerzeń umiejętności z poziomu tego menu.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum