Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam!
Mam problem dotyczącej stronki aczkolwiek chodzi o to ze chce wejść na stronkę np. http://forum.polishseamen...topic.php?t=261 wczytuje mi sie inna stronka i pokazuje mi się ten komunikat:
Cytat:
BŁĄD domeny
Nie ma takiej domeny na serwerze! Jeśli jesteś nowym użytkownikiem BOO.PL a podany adres jest adresem Twojej nowo zarejestrowanej witryny, odczekaj do 6h aż zostanie aktywowana.
Szczegóły na ten temat można znaleźć w dziale Pomoc
Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy. Z góry dzięki PL_Davlol.
_________________ "A we mnie samym wilki dwa
oblicze dobra, oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie
wygrywa ten którego karmię"
Ostatnio zmieniony przez PL_Davlol 5 Kwiecień 2011, 20:51, w całości zmieniany 2 razy
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 6 Kwiecień 2011, 09:38
U mnie wszystko dziala prawidlowo, otworz w innej przegladarce lub wyczysc cache przegladarki lub masz problem z proxy
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 6 Kwiecień 2011, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#6 Wysłany: 6 Kwiecień 2011, 21:11
To nie jest wina forum, ewidentnie problem lezy po stronie twojej przegladarki albo lacza z ktorego sie laczysz
#10 Wysłany: 7 Kwiecień 2011, 18:42
Wystarczy najechac kursorem na link i wyswietla sie adres ot cala tajemnica
I proponuje zanim wyslesz cokolwiek na fprum przeczytac dokladniej co napisales lub poslugiwac sie slownikiem bo w oczy szczypie jak czyta sie Twoje posty z takimi podstawowymi bykami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum