Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wpadłem na pomysł, by stworzyć pełnometrażowy film silent hunter III od Polishseamen, coś w podobie Finkowego Von Amerika , program do nagrywania zalatwię, resztę programów mogę powiedzieć, zrobić tutki dla chcących pomóc w tej superprodukcji
Jeżeli ktoś chce dołączyć niech pisze tutaj w temacie czym by chciał się zajmować . Myślę że to wyjdzie
Jeżeli miałbym robić to sam to dałbym radę, ale jeżeli miało być to piękne, to pół roku pracy przede mną ... Więc mam nadzieję że kilka osób się do pomocy zgłosi, oczywiście ja zajme się częściowym montażem, i nagrywaniem, potrzebuję do pomocy ludzi w każdej dziedzinie, i soundtrack, scenariusz, pomysły, montera itd.
Wszyscy zostaną uwzględnieni w projekcie
Nie jest to takie trudne, wszystkie instrukcje zostaną podane i nie trzeba mieć bardzo dobrego kompa.
Ostatnio zmieniony przez woonteerxd 29 Styczeń 2011, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#3 Wysłany: 30 Styczeń 2011, 17:37
Moge pomóc jeśli chodzi o montarz i dobór soundtrackow. Mam jednak pewne obawy przed taką produkcją za bardzo sie nie znam ale jak wchodze na youtube.com i ogladam filmiki z SH III to niestety w 85% poraża mnie fatalna jakość nagrywanego obrazu, jednym słowem mówiąc wielkie piksele psuja cały urok, jest na to jakiś sposób ?
No i kolejny temat do obgadania o czymmiała by być ta produkcja bo po sieci kraza juz ataki na scapa flow, ataki na konwoje itp itd. Dokładniej chodzi mi o to że temat filmów zwiazanych z SH III Jest dość mocno oklepany ... trzeba by wymysleć coś orginalnego ...
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#5 Wysłany: 30 Styczeń 2011, 17:44
Zrobić w HD, nawet 1080p to nie problem, ale dużo konwertowania, program do nagrywania to pełna wersja frapsa. Wszystkie moje filmiki sh3 były nim nagrywane, i są w dobrej jakości
Na tych rzeczach się znam, wiem co robię A, i nie wiem jaka tematyka, trzeba będzie scenariusz tworzyć, a chyba moje filmiki widziałeś ;D
Adiq, to był Windows Media Video v11
(najlepsze dla jakości HD taktowanie)
-6MBPS 720p-30
-8MBPS 1080p-30
Ostatnio zmieniony przez woonteerxd 30 Styczeń 2011, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
No niestety mnie jeszcze nie nauczyli robić filmików z sh4 nawet nie wiem gdzie są odpowiednie katalogi z zapisem filmów bo jeżeli dam " zapisz powtórkę " to dalej nie wiem gdzie ona się znajduje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum