Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#21 Wysłany: 17 Styczeń 2011, 21:00
Jak widzac bardzo sie cieszymy z twoich kolejnych produkcji. Pomysl naprawde swietny i wykonanie tez niczego sobie. Ok, moze w paru miejscach zabraklo ciaglosci przejsc i koncowka tak troche za szybko sie urwala, ale ogolnie wielki "+".
Pozostaje miec nadzieje, ze nie znudzi sie Tobie bawienie w "movie maker'a" i ujrzymy jeszcze nie jedna produkcje.
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#22 Wysłany: 18 Styczeń 2011, 10:50
Cóż, pod względem efektów, Mistrzostwo Świata! Widać, że pracowałeś nad tym dość długo, i używałeś wielu programów (jestem ciekawy, jakich ) Fragi też niczego sobie wielki +
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Adobe Photoshop CS4
Adobe After Effects CS4
CC Particle Illusion 3.0
Sony Vegas 9.0c PRO
Half Life Advanced Effects
Counter Strike 1.6
Aha, nie zauważyłem tego, no nieźle, trochę tego było
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#26 Wysłany: 24 Styczeń 2011, 11:42
Mam prośbę do adminów, o dział z poradnikami, niektórzy chcieli by się nauczyć grafiki, robienia filmików z dobrymi efektami itd, a moje tutoriale były by tam wrzucane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum