Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 22 Kwiecień 2011, 08:25
W chwili wywalenia mnie z gry na vento pokazało że mam ping uwaga !!!! 24000!!!
Więc nie dziwie się że z gry mnie rozłączyło, kolejnym razem przed grą przeczyszczę łącze
Ale zdołałem upolować arrow tankera który poszedł zaliczony dla morza, po moim trafieniu stanął w płomieniach a kolejna duża fala przełamała go i tak straciłem 8000 tonażu
Gratulacje za wynik Sęp
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#3 Wysłany: 22 Kwiecień 2011, 11:26
Wybitnie mi nie wyszedł ten patrol . Na poczatku mój hydroakustyk podawał mi błędne odczyty . Dopiero kiedy usłyszałem torpede ,to nabrałem pewnośći w którym kierunku płynąć . Najpierw napatoczył sie clemson ,którego skaleczyłem ,a który to stawiał ładną zasłonę dymną gubiąc paliwo . Dziwne ,że przy takiej paskudnej pogodzie tak długo gień utrzymywał sie na wodzie . Następnie podpłynęła mała korwetta , którą trafiłem za pierwszym razem , ale za to w handlowca żadna torpeda nie trafiła mimo licznych pomiarów . Trudno . Warunki były dość trudne , ale jak widać niektórym to nie przeszkadzało . Gratki Sep .
DD stawia zasłone.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 40.05 KB
zasłona cd.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 39.14 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Patrol fajny tylko , ze jakas niemoc mna zawladnela jednostki pieknie sie wystawialy puszczalem rybke za rybka i nic niemal z tego nie pszyszlo.Steamer lyknal dwie torpy i poplynal sobie dalej jak gdyby nigdy nic . Mam nadzieje , ze losomator da to misje raz jeszcze i pujdzie nam lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum