Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
janko175 - Surv
C3 cargo - 8394
Buckley class - 1400
--------------------------------
Razem : 9794
Noo dzisiaj patrolik udany.
Tylko Sep [Łowca DD] poszedł na dno
Mi nie zaliczyło dwóch jednostek ale dzisiaj [wczoraj] wszyscy dobrze się spisali.
Ekipa ORP jak zawsze w ścisłej czołówce , ale już widać że supertux wraca do formy i niedługo tylko on będzie pisać raporty
[Ten kto zatopi najwięcej i przeżyje pisze raport ]
1.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 53.17 KB
2.JPG
Plik ściągnięto 38 raz(y) 52.67 KB
3.JPG
Plik ściągnięto 29 raz(y) 52.77 KB
4.JPG
Plik ściągnięto 40 raz(y) 37.9 KB
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 27 Kwiecień 2011, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#2 Wysłany: 27 Kwiecień 2011, 18:06
Cytat:
...ale już widać że supertux wraca do formy...
Supertux zawsze jest w formie, czasami tylko ma gorszy dzień
A wracając do patrolu BRAWO Kwiatek . Spisałeś się na medal. Przeżyłeś w 43 roku i nabiłeś piękny tonaż. Gratulacje.
Ode mnie tylko jedno zdjęcie C3; podobno się złamał po drugiej torpedzie. Dzięki za wspólną grę i dużo wrażeń.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#4 Wysłany: 27 Kwiecień 2011, 18:34
Gdyby te dwie jednostki nie zaliczone by doszły do tonażu bym pobij swój rekord.
Nigdy nie miałem pond 50 tys. tonażu a gdyby te dwa przełamane na pół ore carrier i cargo steamer miałbym do tego jeszcze plus jakieś 12 tys ton.
Sęp rozumiem że dzisiaj zemsta na DD za wczoraj
Ciekawa i trudna misja. Podejście szybkie i sprawne. Widok płynącego konwoju w oku peryskopu... bezcenny .Węszące "pieski" wciąż krażyły by dopaść któregoś z nas. Chcąc uciec przed jednym DD-kiem sprowadziłem na swój grzbiet kolejne dwa.Udało mi się je jedynie uszkodzić, niestety ani na chwile nie straciły chęci do walki.Mocno pokiereszowany zostałem zmuszony do ucieczki w okolice uszkodzonego frachtowca.Tam pozostałem do końca misji liżąc rany.
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#7 Wysłany: 27 Kwiecień 2011, 20:46
Ja nie używałem generatora, wszystko ręcznie
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 27 Kwiecień 2011, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
#9 Wysłany: 28 Kwiecień 2011, 16:00
ORP Sęp napisał/a:
Masz błędy w tonażu u siebie i u mnie.
Z matmy lufa !!!
Ja zatopiłem tylko handlowe czyli nie muszę liczyć tonażu bo jest w tabelce cały tonaż policzony
Tylko zamiast napisać 42116 to napisałem 42166
Ale to są błędy końcówek czyli jak ktoś chce to niech to poprawi błedy w rodzaju 50t
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 28 Kwiecień 2011, 16:03, w całości zmieniany 2 razy
Jaka szkoda , ze sie na patrol nie zalapalem . Ale tego dnia trwaly testy nowej amunicji na okrecie Tirpitz i mimo usilnych blagan nie dostalem delegacji do bazy okretow podwodnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum