Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Przemek
#1 Wysłany: 7 Maj 2011, 13:26 Tablica jako licznik bomb głębinowych problem :(
Witam , wszystkich mam do was zapytanie.
Po zainstalowaniu moda o nazwie zz_ChalkBoard_Tally_v2 tego z tą tablicą oraz NewUIs_TDC_6_5_0_ByTheDarkWraith mam problem z klawiszem rozpoczynającym zliczanie bomb głębinowych domyślnie ma być "Enter" a po zainstalowaniu NewUIs_TDC_6_5_0_ByTheDarkWraith jest to klawisz "i" do którego przypisany jest lista komunikatów radiowych wiecie może jak przypisać żeby był powrotem "Enter"?
Włącza się prawidłowo Shift+B.
Ostatnio zmieniony przez Przemek115 7 Maj 2011, 13:33, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Przemek
#7 Wysłany: 7 Maj 2011, 18:53
Próbowałem przypisać radio messages z "i" na "*" ale nadal komunikaty są pod [i] może coś zle robię?.
Zrobiłem tak jak w instrukcji tyle że tam klawisz [ i ] jest jako wolny a przecież pod nim są właśnie te komunikaty radiowe holender co robić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum