Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Przemek
#1 Wysłany: 8 Maj 2011, 17:15 Nie mogę wprowadzić okrętu w ruch
Napotkałem dość dziwny problem korzystam z modłów TriggerMaru_Overhaul_2 itp..
Kiedy wydaje rozkaz obojętnie czy cała naprzód czy wolno na okienku komunikatów jest napisane (Nie Można Zastosować!).
Nie mogę wprawić okrętu w ruch obojętnie czy to Amerykański okręt czy Uboot.
Jakieś pomysły co może być nie tak i dlaczego tak się dzieje?.
Za każdą poradę będę bardzo wdzięczny.
A czy masz obsadzone stanowiska w maszynowni (w przedziale silników)? Czy to jest początek czy koniec patrolu? Czy może w trakcie? Może masz jakieś uszkodzenia?
Czy problem pojawił się po raz pierwszy po instalacji TMO 2.0?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Przemek
#3 Wysłany: 8 Maj 2011, 17:42
Będę potrochu aktywował moje mody żeby dojść , który może powodować konflikt ale obstaje przy dźwiękach zainstalowałem przez jgsm mod Das BOOT for sh4 może w nim tkwi problem to jest początek patrolu , stanowiska są obsadzone i nie ma żadnych uszkodzeń.
EDIT: Mam winowajcę jest nim mod o nazwie BETA_Nine_Delta_Two gdzie są te dodatkowe przedziały teraz tylko pytanie czemu tak się dzieje , że okręt nie chce ruszyć kiedy ten mod jest aktywny?.
Ostatnio zmieniony przez Przemek115 8 Maj 2011, 17:53, w całości zmieniany 2 razy
Nie znam tego moda. Musisz sprawdzić w change log czy mod ten współpracuje z TMO 2.0
Zasada dodawania modów jest taka, że wszystkie poszczególne elementy jakie implementujesz do gry muszą ze sobą współgrać.
Być może mod o którym piszesz nie jest stworzony pod Trigger Maru - dlatego gra Ci się wykrzacza.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum