Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Za przeproszeniem maciek uwziąłeś się na mnie? masz do mnie jakiś żal? o c..j ci chłopie chodzi!
Ze strony www.silenthunter.pl mnie usunąłeś. Misja chodzi grałem w nią i nie ma żadnych problemów a skoro zwykły plik mis wykrywa ci jako wirus to polecam zmianę programu antywirusowego bo nie spotkałem się z zawirusowanym plikiem o tym rozszerzeniu! Jak masz problem to do lekarza.
Bez tytułu.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 51.56 KB
Ostatnio zmieniony przez adrian03459 16 Czerwiec 2011, 08:29, w całości zmieniany 4 razy
Strefa misjonarzy jest miejscem na komentarze, a nie na grubiańskie i wulgarne odzywki niespokrewnione z tematem misji.
Na PW powinieneś się uzewnętrznić, lecz ja sobie nie życzę wiadomości od plagiatora i człowieka pozbawionego szacunku dla cudzej własności.
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez ORP Sęp 16 Czerwiec 2011, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Hola Hola BASTA!
Że tak po ichniejszemu - WTF Panowie?
Dajcie sobie po razie na jakimś czacie albo gdzie tam chcecie - ale nie tu.
U mnie ściągnięcie misji bez zarzutu - pomimo wykorzystywania podobnego AntyVira jak u przedmówcy.
ORP_Sęp - posądzenie o plagiat to poważny zarzut. Wyjaśnij proszę o co Ci chodzi - tylko z konkretnymi argumentami. Rzucanie niedopowiedzeń niczego nie wyjaśnia a klimat stał się naprawdę kwaśny.
Moderator, Admin - prośba o kontrolowanie tej dyskusji.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Trudno mówić o prawach autorskich, nazwa graczy z przedrostkiem ORP nie ma znaku " trade mark " - a o to tu chodzi. Nie było nawet pytania ze strony /adrian03459/, czy może jej używać. Fakt pozostał faktem, ale to już historia.
Co do poszanowania cudzej własności : używanie moich misji, a właściwie całego pakietu przez /adrian03459/ odbyło się także bez zgody mojej.
Dodam, że dostałem w zamian od /adrian03459/ pakiet misji autorstwa sOnara - bez zgody jego - o czym z sOnarem już kiedyś rozmawiałem.
Kwaśność zagadnienia nie wynika z mojego postu komentującego misję /adrian03459/, lecz z Jego odpowiedzi.
Szanuję miejsce /Strefa misjonarzy/ i z pewnością nie wyskoczyłbym pierwszy z rewelacjami typu c...j, imię z małej litery oraz drogowskaz do lekarza.
Na temat /adrian03459/ mogą się również wypowiedzieć inni ORP, ale nie będziemy ponownie rozgrzebywać historii.
PS. Ściągnę misję jeszcze raz i zobaczę jak będzie, może tym razem nic obcego nie wkradnie się poza plikiem mis. - dam znać.
- tym razem ściągnięcie misji bez żadnych przeszkód, dodam, że w edytorze wygląda bardzo dziarsko.
Ostatnio zmieniony przez ORP Sęp 16 Czerwiec 2011, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Przedrostek ORP_ nie należy do nikogo więc problemu nie widzę co do misji nie widzę potrzeby cieszę się że się podoba napracowałem się przy niej żeby nie była jałowa i jednakowe prędkości jednostek, i by trza się było napocić troszkę. Nie mam do ciebie żalu nie jestem zawistny więc czemu nie popłyniemy jak za starych czasów jak ludzie razem. tylko pogryzujesz mi kostki.
Ostatnio zmieniony przez adrian03459 16 Czerwiec 2011, 17:44, w całości zmieniany 3 razy
Nie chodzi mi o tę misję.
Uważnie czytaj i wczytuj się w treści.
Dyskusję zacząłem zgodnie z tym, co było po ściągnięciu Twojej misji.
Powtórny download - ok.
Żadnej zawiści - bądź pewien.
Wewnętrzne Ja, sprzeciwia się, gdy widzi imię z małej litery, wulgaryzmy i zachowanie podwórkowe.
A kto zaczął "zbędną dyskusję" to powinieneś wiedzieć sam najlepiej...
A nazywaj sobie swój okręt jak chcesz, nie obchodzi mnie to, to Twoja kultura.
Kiedyś płynąłem u kogoś swoją misję, nie był to sOnar, nie zrobiłem screenów i nie pamiętam nazwy hosta - więc to rzeczywiście bańki na wietrze, lecz pamiętam odpowiedź hosta na pytanie: skąd masz tą misję? Zgadniesz?
[ Dodano: 16 Czerwiec 2011, 17:52 ]
Zmieniasz posty zbyt szybko i mój nie ma odniesienia.
Misję naprawdę wysmażyłeś na oliwie POLECAM WSZYSTKIM GRACZOM - MA PAZURKI !!!
Ostatnio zmieniony przez ORP Sęp 16 Czerwiec 2011, 17:53, w całości zmieniany 4 razy
Powodzenia nie gram dla tonażu tylko dla przyjemności!
Jestem ci wdzięczny że nauczyłeś mnie grać na trudnym potem realistycznym ale gram wtedy kiedy chcę i jak chcę, co się miałem nauczyć to się już nauczyłem a reszta to zabawa:) Powodzenia chłopaki.
Choć nie wykluczam że chętnie popłynę z wami jak koledzy bo wrogów mamy już dość!!!
Ostatnio zmieniony przez adrian03459 16 Czerwiec 2011, 18:20, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
#12 Wysłany: 16 Czerwiec 2011, 18:14
Panowie reszta na PW. .
Nie toleruję przepychanek słownych.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum