Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#23 Wysłany: 17 Lipiec 2011, 11:30
XP Home Edition
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Dziwne, odinstaluj grę, powywalaj ręcznie wszystkie śmieci z katalogu gdzie była zainstalowana, bo na pewno tam pozostanie kilkanaście plików.
Po instaluj wszytko raz jeszcze i poustawiaj zgodność z WIN 89/ME dla plików:
- w katalogu Destroyer Command\Shell
Schell1.exe
Schell.exe
DC.exe
- w katalogu Destroyer Command\Sim
Sim.exe
RTserver.exe
Jak to nie pomorze to proponuje spróbować odpalić grę nie ze skrótu na pulpicie, a z pliku
Sim.exe. Zasadniczo to najpierw może spróbuj odpalić z pliku Sim.exe (ale jestem, mogłem to napisać na początku wiadomości )
PS. Wszytki linki poprawione w dziale download, więc już podziałka do pobrania.
#25 Wysłany: 17 Lipiec 2011, 12:22
Zrobiłem wszystko, jak powiedziałeś, nawet rejestr wyczyściłem z tego, uruchomiłem przez Sima i pojawia się tylko wczytywanie misji, a później wywalka do wina i koniec... Ja już do jasnej cholery nie wiem, co się dzieje, przypuszczam, że może coś mi blokuje DC, ale to chyba zapora wina, bo wyłączyłem antywirusa i nic.
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Ostatnio zmieniony przez PL_Szylol 17 Lipiec 2011, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
#27 Wysłany: 17 Lipiec 2011, 12:47
Nie, tylko w SHII pisze ten komunikat, który podałem kilka postów wcześniej, a co do sterów to próbowałem, zainstalowałem starsze stery, fixa, który naprawia pewien błąd z tą kartą, że podczas gry w niektórych grach wyłącza się monitor, ale nic z tego, jestem załamany
#28 Wysłany: 17 Lipiec 2011, 20:12
Dobra, dzięki Darrito już wszystko działa, musiałem tylko pliki zastąpić tymi z Back up-a
No fajno - cieszę się, że wszystko hula.
Szkoda tylko, że potwierdzenia obecności na bitwę nie przełożyły się na fakty.
Nic to, może następnym razem będzie lepiej.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
#31 Wysłany: 18 Lipiec 2011, 17:23
To kiedy planujemy jakąś batalię, mam nadzieję, że tym razem wypali (od razu mówię, że do następnego wtorku nie mogę, bo wyjeżdżam).
Qrcze, ja jestem w stanie toczyć walki jedynie w weekendy - przynajmniej na tą chwilę.
Tak więc jeśli cos będzie się działo w weekend to czekam tylko na znak.
Pomimo tego, że nie udało nam się popłynąć w tą niedzielę to będę co jakis czas odświeżał zaproszenia.
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#34 Wysłany: 22 Lipiec 2011, 09:30
ja owszem ale w niedziele
W sobotę mam od 19 do 21 mecz
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
No i fajno. Jutro spróbuję wywoływać chętnych od godziny 17-18ej. Na pewno będzie sporo zamieszania z konfiguracjami, ale po to właśnie chcę zacząć wcześniej.
Tak więc ponownie - zapraszam chętnych na Vento od godziny 17ej.
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum