Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#141 Wysłany: 5 Lipiec 2011, 17:29
O Boże !!!!! widziałem zwiastun !!!!
Finek potrzebuję ciut (ale tylko ciut bardziej ocenzurowaną wersję) w końcu dzieci me, będą to oglądać. Końcówka o blondynie się nie nadaje do pokazania, szczególnie tej mojej drugiej, aczkolwiek bardzo kochanej połowie .
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 5 Lipiec 2011, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Ehhh... Cała noc uploadu... I zorientowałem się, że zuploadowałem zły plik. Ten z przeplotem, który jest plikiem wejściowym do Pal.. Tak więc trochę przeplot się wyświetla, bo 25 klatek idzie, a nie 50, jak w Pal być powinno.. No, ale to wersja robocza... W ostatecznej tego nie będzie.
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#147 Wysłany: 6 Lipiec 2011, 11:42
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Dobra. 1 wersja podcenzurowana będzie specjalnie dla ciebie
Finku
PL_tes napisał/a:
Jejku co to za panienki w 5:09 minucie filmu? Oj Jacku, jak zona sie dowie....
#148 Wysłany: 6 Lipiec 2011, 17:36
Ehhh... Cała noc uploadu... I zorientowałem się, że zuploadowałem zły plik. Ten z przeplotem, który jest plikiem wejściowym do Pal.. Tak więc trochę przeplot się wyświetla, bo 25 klatek idzie, a nie 50, jak w Pal być powinno.. No, ale to wersja robocza... W ostatecznej tego nie będzie.
II część już spokojniejsza uffff. Brawa za pomysł i realizację. Rewelka, Finek, minąłeś się chyba z powołaniem.
to pochwalcie sie tym filmikiem, niech wiem co straciłem
Link do mojego kanału YouTube, gdzie wisi wersja robocza jest w moim podpisie zaraz nad obrazkiem
PL_Cmd_Jacek napisał/a:
Dobra. 1 wersja podcenzurowana będzie specjalnie dla ciebie
Finku
Dobra... Ale może podaj co chcesz konkretnie wywalić... Bo mogę wywalić wszystko co jest już "podejrzane", ale to chyba będzie przesada Kilku momentów się domyślam, ale nie chcę być nadgorliwy w cenzurowaniu
Akurat z 2h materiału otrzymać 30 minut filmu, to trzeba się nieźle nastarać. Zwykle z 1h materiału wychodzi 12 minut filmu [20%]. Tutaj trochę średnio udanych scen wstawiałem (miałem wbrew pozorom bardzo mało materiału. 88 minut na 2 pierwsze dni, z czego wyszło 26 minut.) 30% materiału weszło do ostatecznej wersji. To niezwykle dużo.
W ten weekend chcę skończyć montaż, bo w przyszły znów robię za kamerzystę i montażystę na ślubie brata.
Wersja robocza 2 dni wisi na moim kanale na yT (jak pisałem kilka postów temu na pytanie, gdzie jest film). Link do kanału mam w podpisie zaraz nad obrazkiem.
A pełna będzie jak skończę. Ale teraz mam zapieprz przed ślubem brata + w CDA dali Gothica 3. Tak więc jestem bez czasu obecnie.
Dobra. Dziś skończyłem montaż filmu. Teraz tylko muszę pokonać ten burdel w kodekach, co mam na dysku i zaczynam kodowanie. Wersja dla Jacka powstanie ciut później. Ale w tym tygodniu co będzie.
Chyba skończyłem kodowanie.... Wreszcie znalazłem miejsce, gdzie kodeki się gryzły. A gryzły się z warstwą napisów w za długim klipie... Musiałem napisy na 2 klipy rozbić... Różnicy nie widać
Dziś testuję i wykonuję kopie... A potem biorę się za kopię Jacka i gotowe.
Czeka mnie poprawa napisów....
Przy przeplocie parzystym (czyli zaczynanym od 2 linii), drga obraz... , przy zwykłym... drgają napisy.... Czyli muszę napisy poprawić, bo obrazu nie poprawię....
W tym tygodniu film będzie gotowy... Marco. Byłbyś w stanie w sobotę podskoczyć po niego? Bo wspominałeś, że możesz go rozpropagować rowerem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum