Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#21 Wysłany: 22 Sierpień 2011, 15:44
niestety z poziomu organizacyjnego i rekonstruktorskiego cały piknik D-DAY Hel to był jeden wielki niewypał nie dość ze nas potruli jakimś jedzeniem to jeszcze pojawiły się absurdalne zakazy i nakazy. sory ze nie odp wcześniej ale już wyjeżdżałem co do Mechelinek dowiem się co i jak pozdro
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#22 Wysłany: 22 Sierpień 2011, 16:39
No z tymi zakazem że nie można było być przy 3/4 części murku (jedynego sensownego miejsca) to mnie zdziwiło tak samo jak to że w rekonstrukcji Amerykanie wyszli na tyły Niemców to wszyscy padli ( udawali zabitych) a jeden w chaosie tego nie zauważył i stał z karabinem dalej w ręku dopiero jakiś typ pokazał mu ręką że ma paść bo właśnie nadszedł ten moment to się zorientował o co chodzi więc było kilka nie dociągnięć
I mała uwaga dla komentującego żeby się nie posługiwał terminami i nazwami z II ś.w
Bo jak komentator powiedział że pak 40 trafił zapalniczkę ronsona to połowa zgromadzonych zaczęła się patrzeć po sobie i zastawiać się o co mu chodziło , ja akurat to wiedziałem ale większość ludzi nie miała pojęcia co w ogóle komentator mówi
EDIT:
Sorka był lag i jeden post usunąć proszę
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 22 Sierpień 2011, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#23 Wysłany: 22 Sierpień 2011, 16:42
No z tymi zakazem że nie można było być przy 3/4 części murku (jedynego sensownego miejsca) to mnie zdziwiło tak samo jak to że w rekonstrukcji Amerykanie wyszli na tyły Niemców to wszyscy padli ( udawali zabitych) a jeden w chaosie tego nie zauważył i stał z karabinem dalej w ręku dopiero jakiś typ pokazał mu ręką że ma paść bo właśnie nadszedł ten moment to się zorientował o co chodzi więc było kilka nie dociągnięć
I mała uwaga dla komentującego żeby się nie posługiwał terminami i nazwami z II ś.w
Bo jak komentator powiedział że pak 40 trafił zapalniczkę ronsona to połowa zgromadzonych zaczęła się patrzeć po sobie i zastawiać się o co mu chodziło , ja akurat to wiedziałem ale większość ludzi nie miała pojęcia co w ogóle komentator mówi
DSCN0843.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 2.85 MB
DSCN0852.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 2.68 MB
#25 Wysłany: 22 Sierpień 2011, 20:43
kołcz napisał/a:
nie dość ze nas potruli jakimś jedzeniem
To gówniana sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum