Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Krzysiek
#1 Wysłany: 22 Sierpień 2011, 23:12 Community Units
Czy ten mod działa z GWX 3.0 ? podobno jest możliwość spotkać tylko kilka jednostek z tego moda na GWX 3...
A może polecacie Merchant Fleet Mod ? niestey żadna wersja mi nie działa... wgrywają ctylko Light wersję mogę w muzeum coś zobaczyć a kampania to non stop CTD
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez zamek9 22 Sierpień 2011, 23:33, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 23 Sierpień 2011, 10:19
Działa z GWXem - osobiście polecam. Kiedyś całą kampanię przeszedłem z tym modem (oczywiście w jego wcześniejszej wersji)
Ten mod jest podstawowym źródłem jednostek w naszej paczce pod ranking jesień 2011.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Moją wersję wsiorbał format twardziela.
Może ktoś podrzucić linka do moda Community Units (zgodnego z GWX 3.0)? Cholera, nawet na SubSim nie mogę znaleźć...
Będę szczerze zobowiązany.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Krzysiek
#6 Wysłany: 27 Sierpień 2011, 13:10
A mi sie o dziwo udało zainstalować Community Units i Merchant Fleet Mod 3.2 razem i jeszcze śmiga wszystko ładnie :)
Dla tych którym MFM wywala grę mam radę, zainstalujcie 4 gb patch i powinno wszystko śmigać dobrze :) - oczywiście zależy to od kompa również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum