Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 19 Lipiec 2011, 15:17
już to gdzieś widziałem na forum naszym
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
To co zaprezentowałeś to nie jest gra to jest zabawa. To się nawet w 1% nie ima do realnej gry. Brawo za pomysł i wykonanie ale to tyle. Po czymś takim odechciewa się grać!
To co zaprezentowałeś to nie jest gra to jest zabawa. To się nawet w 1% nie ima do realnej gry. Brawo za pomysł i wykonanie ale to tyle. Po czymś takim odechciewa się grać!
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#8 Wysłany: 28 Sierpień 2011, 17:45
ORP Sęp napisał/a:
A ja się na oryginalnej "siódemce" czy "dziewiątce" muszę tyle męczyć
Nie wiedziałem, że są takie wspaniałe maszyny, ech !!!
ale to niesą wszystkie , sam jestem fanem kilku modów
np : USS Montana , USS North Carolina , Jak i super nowoczesnego OP : SSN 688
czyli okręt klasy los angeles ( atomówka 36 węzłów pod wodą a na wodzie 24 węzły . jeśli chcesz moge ci je z uploadować.
_________________ ProGrin
Ostatnio zmieniony przez ProGrin 28 Sierpień 2011, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję za chęci, ale nie skorzystam ze zmiany "7 i 9" na cokolwiek innego.
Trochę mojego żartu tchnąłem w poprzedni post - za fakt, że mógł być niezauważony - przepraszam.
Pływanie poważne może zostać dla takiego starego dziada jak ja ostatnią zabawką w życiu,
a mody są po to, by nimi się bawić i cieszę się, że są używane i tworzone przez zdolnych młodych ludzi.
Odmłodnieję, jeżeli ktoś zrobi ORP Błyskawicę/Groma - brakuje tych pięknych okrętów w (sh3) grze.
Pozdrawiam mo_derców
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum