Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PS. W TV tego nie obejrzycie, nie zobaczycie kibiców którzy są patriotami, media nakarmią nas miazgą o burdach i zadymach lecz o prawdziwych fanach i bohaterach jakoś się nie pamięta, nie są "sensacją".
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Ostatnio zmieniony przez PL_Reaven 1 Wrzesień 2011, 02:26, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#3 Wysłany: 1 Wrzesień 2011, 15:15 Re: Siedemdziesiąta druga rocznica wybuchu 2giej wojny świat
PL_Matrose napisał/a:
Dziś mija siedemdziesiąta druga rocznica wybuchu drugiej wojny światowej.
Z tej okazji chciałbym złożyć hołd Obrońcom naszej Ojczyzny.
Matrose SZACUNEK , mimo młodego wieku coś to dla Ciebie znaczy. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
Bo cóż dziś dla większości młodych ludzi znaczą rocznice i słowa :Bóg Honor Ojczyzna, tak naprawdę dziś liczy się sława i kasa,a kim byli byśmy dziś gdyby nie ludzie walczący z okupantem.Wszyscy powinniśmy pamiętać o tamtych wydarzeniach a przde wszystkim o ludziach dzięki którym dziś mówimy po Polsku.
Nie jestem może aż tak stary jednak znam te pieśni które podałeś,są bardzo patryjotyczne
a "Szara piechota" śpiewaliśmy przy każdym przemarszu w czasie służby wojskowej(służyłem w piechocie JW1987 Lublin- Majdanek)niestety jednostka już nie istnieje.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#4 Wysłany: 1 Wrzesień 2011, 21:01
Ach przypomniał mi się jeden z najpiękniejszych polskich filmów pierwszy film nakręcony po wojnie "Zakazane piosenki" może jakością nie zachwyca ale godny polecenia.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum