Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zainstalowałem sobie do SH 4 (1.5) + TMO plik z japońskimi o.p. "Jyunsen B", który kiedyś podał Adnrev.
Niestety nie wyświetla mi się w Menu: Japanese Campaign (jak gra się uruchamia to jest owszem samuraj na tle flagi japońskiej MW.
Inny problem to np. kiedy już uruchomię grę i nastąpi inicjalizacja - jest okręt który wybrałem, są w nim kaiteny, ale nie ma on kiosku Dlaczego
Co trzeba zrobić żeby gra działała poprawnie ew. Co trzeba zainstalować a co odinstalować
Będę niezmiernie wdzięczny za informację.
P.S. "Pół królestwa za wiadomość" (jak mawiali Brytyjczycy, kiedy "Bismarck" zniknął z radarów)
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 28 Grudzień 2010, 20:05
V_3_7a_IJN_Sub_mod_JyunsenB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#5 Wysłany: 29 Grudzień 2010, 21:07
Mam zainstalowane następujące mody:
TMO 162 Full
TMO Patch 163
RSRDC_TMO_V502
OpsMonsun_V705
OMv705_to_V720
OMv720_Patch2
IJN Jyunsen B mod v 3.9.9.9.9.3
W menu cały czas brak Japanese Campaign, oraz okręt podwodny jest bez kiosku.
Możesz mi powiedzieć co trzeba usunąć, ew. dodać, żeby gra działała poprawnie
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 29 Grudzień 2010, 21:18, w całości zmieniany 2 razy
#7 Wysłany: 8 Wrzesień 2011, 03:28
Witam.
Jeszcze raz zapytam: jakie mody trzeba zainstalować, żeby dowodzić o.p. Japonii
Instalacja tylko tego moda: IJN Jyunsen B mod v 3.9.9.9.9.3 po usunięciu innych, nic nie dała.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum