Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Piotr
#1 Wysłany: 11 Wrzesień 2011, 19:24 Pomocy
Gra fi smigala nawet wmiare ciela mi sie tylko w srodku okretu..A teraz niewiem co sie stalo.Jakas masakra jak zaczela sie rwac..gram na laptopie samsunga, procek Intel Core i3 m380 dwa rdzenie po 2.5 na jednym...4 giga ramu..a grafika nvidia 1 giga pamieci..to napewno wiem...Mysle ze to nie wina grafiki bo niema znaczenia czy wlacze ful detale czy minimum tnie sie tak samo...Moze ktos mial podobny problem i pomoze...
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#3 Wysłany: 13 Wrzesień 2011, 01:05
Zainstaluj program "Odkurzacz" (jest darmowy) i wyczyść wszelkie badziewie przy okazji wywal to co niepotrzebne. Problem zniknie automatycznie. Pozdrawiam.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#4 Wysłany: 13 Wrzesień 2011, 10:26
PL_Reaven napisał/a:
Zainstaluj program "Odkurzacz" (jest darmowy) i wyczyść wszelkie badziewie przy okazji wywal to co niepotrzebne. Problem zniknie automatycznie. Pozdrawiam.
zainstalowałem kiedyś odkurzacz i powywalał mi pliki zapisów gry itp wiec ja go akurat nie polecam a szukając w ponad 3 tys plików które znalazł do usunięcia tych paru plików z zapisem gier to jak igły w stogu siana
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Imię: Elek Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 101 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 20 Wrzesień 2011, 18:45
Niestety i ja też mam problemy sprzętowe. Mój komputer już nie pociągnie SH5 z nowymi modami (Magnum_Opus, Open Horyzons II czy PE_More_Crew), więc niestety odpuściłem, bo granie w SH5 bez tych modów nie ma sensu.
Jedyna pociecha to to, że wróciłem do starego dobrego SHIII.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum