Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Port w Tulonie należy do Kriegsmarine. Panoszymy się jak bezpańskie psy na nowym akwenie Morza Śródziemnego polując na drobnicę. Ciężko wykryć tutaj konwój. Jednak nie jest to niemożliwe.
U-186 wykrył konwój idący z Gibraltaru. Na atak niestety było za późno. Konwój idzie kursem E ze zmienną prędkością 6-12w prosto w nasze łapy...
Na wstępie proszę moderatora o wpisanie poprawnych statusów moich współgraczy, oczywiście po uzgodnieniu z nimi powodu opuszczenia patrolu.
Patrol - cóż, dla mnie udany, choć smutno trochę płynie się bez wsparcia. Reaven znikł był po około 10', a Bałtyk po następnych 15-stu.
Do przedostatniej torpedy nikt mnie nie wykrył, toteż mogłem przebierać w jednostkach.
Niestety, czar prysł i ostatnie 30' przesiedziałem trzęsąc się ze strachu na 180m.
Mapka trzyma w napięciu, szkoda jednak, że pancernik uciekł...do następnego razu.
Nie mogłem załączyć screenów narzędziem forum -
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 3 Październik 2011, 17:16, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum