Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
1942.08.01 17:00
VIIC z 1941 weterani
czas gry: dwie i pół godziny!
Lotnictwo wykryło potężny zespół brytyjski kierujący się w stronę Gibraltaru. Zebraliśmy na jego trasie wolfpack. Szczęściem w nieszczęściu jest to, że odbierzemy ich w najpłytszym miejscu w okolicy...
Misja bardzo fajna pomimo sporej ilości niszczycieli Sami się o taki los prosili. Śmierć poniosłem w środku konwoju, przy pomocy dwóch DD-ków... trudno. Mimo tego patrol jak dla mnie udany .
gregory dead 2.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 20.84 KB
gregory dead.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 23.98 KB
gregory rzut.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 94.16 KB
dragon.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 22.8 KB
sep.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 25.29 KB
szczegóły.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 202.26 KB
ranking.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 157.46 KB
Ostatnio zmieniony przez ORP Dragon 18 Październik 2011, 23:18, w całości zmieniany 3 razy
Bardzo "wery macz" udany patrol
Trochę byłem zły, gdy uciekł lotniskowiec.
ORP Dragon przerzedził grzebień eskorty.
Po dość mozolnym dotarciu przed trzon konwoju, dopadł mnie przez przypadek niszczyciel idący w stronę Killera Dragona i poznałem tytuł misji bardzo dobrze
Teraz mogę sobie potańczyć
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum