Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wymagająca mapa, nie ma co !!! Pogoda wymusza ładowanie na głębokości, a to mi się udało na początku, tak że podczas podejścia pod sam konwój miałem komplet torped w rurach. Niestety, dużo przedwybuchów, kilka pudeł i mus zejścia na 30m ponownie... Ciężko.
Info 1.
Jedna jednostka jako tekstura (amerykańskie flagi na burcie i czołgi na pokładzie) Gateway City albo Oakman. Torpedy przelatywały przez niego.
Info 2.
Kwiatek13 napisał Disc Kia Liczony i opuścił grę.
Zanim to się stało, to był obserwowany przez ORP Krakowiaka (Kia) i był atakowany przez korwetę. Bomby spadły w bliskości kadłuba jego statku, lufa działa skrzywiła się, stery kierunku odpadły i wówczas pojawił się napis - (kwiatek13): Disc Kia Liczony i opuścił kwiatek grę - zastanawiające to...
Zostawiam sprawę statusu do wyjaśnienia z administratorem rankingu.
EDIT
Poprawione Finek
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 7 Listopad 2011, 15:22, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 31 Październik 2011, 07:56
Trochę inaczej bo po ataku korwety miałem uszkodzone działka ( ale 100% integry) i wtedy napisałem że muszę wyjść ( rodzice) . W odległości około 800m ode mnie zakręcił clemson i popłynął w moją stronę jak już byłem na obserwatorze i opuszczałem grę. (clemson zbombardował mój wrak jak wyszedłem a krakowiak to wziął za KIA)
Korweta mnie nie zatopiła, tylko lekko poturbowała. (Ale muszę przyznać że dziwnie by to wyglądało jak bym na to patrzył ze strony Krakowiaka)
Ale to że status ma być KIA czy DISC KIA liczony to obojętnie bo wychodzi na to samo, ale wtrącić się musiałem bo nie lubię jak ktoś zarzuca mi kłamstwo
Na screenie 3 widać że sprawdzałem jeszcze trafienie na obserwatorze
1.JPG dostał pod kil
Plik ściągnięto 2 raz(y) 61.62 KB
2.JPG Trafiony!!!, chwile później zatonie
Plik ściągnięto 4 raz(y) 59.68 KB
3.JPG trafienie large merchant z widoku z obserwatora, torpeda kontaktowa ustawiona na 5m
Plik ściągnięto 5 raz(y) 15.19 KB
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 31 Październik 2011, 08:18, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum