Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Długo nie mogliśmy wystartować. Z niejasnych powodów Daritto zaliczał wywałkę gry na pulpit podczas wciągania. Kilka prób i bez efektu sprawiło, że zrezygnował Kwiatek.
Podczas dopływania Drzymek podjął walkę z eskortowcem, ale poległ.
Szkoda, ponieważ patrol okazał się całkiem przyjemny, eskorta pozwoliła na wejście do środka konwoju, a tu już można było poczuć się w miarę bezpiecznym.
Zaowocowało to wieloma trafieniami i wprowadzeniem zamętu wśród okrętów eskorty.
Pływałem na 14m z prędkością 2-4.5w, po wystrzeleniu ostatniej ryby zszedłem na dużą głębię aby nie kusić losu i dotrwałem tam do końca.
Znów brawa dla Krakowiaka.
Prawdopodobnie tekstura, przejechał mnie przez kiosk i nic się nie działo.
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez ORP Sęp 5 Listopad 2011, 11:11, w całości zmieniany 2 razy
...eskorta pozwoliła na wejście do środka konwoju ...
Po pół godziny patrolu 4 DD-eki zezłomowane, w 42 min. piąty spoczął na dnie i „..eskorta pozwoliła na wejście do środka konwoju ...”
Tym razem udał Ci się dowcip Sęp . Naprawde świetny ...
Zatopiłem tylko jeden niszczyciel i w zasadzie nie musiałem, ponieważ mnie nie wykrył.
Wystarczyło trochę pomanewrować aby znaleźć się w korzystnym miejscu.
W mojej bliskości pływało ich wiele (clemsony, fleki, somersy) - nie było miejsca na dowcipkowanie. Trochę "za ciasno".
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ten drugi oberwał przypadkiem, gdy moja torpeda "pudło" ominęła tankera. Byłem zdziwiony, gdy zameldował o trafieniu oficer uzbrojenia. Do końca nie widziałem tonącego somersa.
Ten zniszczony cargo steamer jest także prezentem po pudle.
Ostatnio zmieniony przez ORP Sęp 6 Listopad 2011, 11:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum