Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Kamil
Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 13 Skąd: Sandomierz/Peterborough
#4 Wysłany: 23 Maj 2010, 02:35
Właśnie ja prawie nigdy nie miałem takiego aż do pewnego momentu. Całych patroli nie mogę za bardzo robić bo na IX pływam no i czasu nie mam.
PL_Storm87: Save'uje na otwartym morzu daleko od jakiejkolwiek bazy
Imię: Kamil
Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 13 Skąd: Sandomierz/Peterborough
#6 Wysłany: 23 Maj 2010, 12:21
Zazwyczaj wywala w 2/3 paska ale ostatnio zdarzyło się że podczas napisu not so long ago...
Odinstalowałem Real Playera który uważał jeden z plików od save'a jako swój. Może to pomoże.
Nie instalowałem żadnych modów podczas patrolu.
2/3 paska, to najczęściej błąd jednostek/kampanii (jak jest inny plik kampanii niż na save lub brakuje jednostek)....
Ale jak wywala w różnych miejscach... To nie mam pojęcia... Chyba, że jakiś wirus ci zeżarł pliki i brakuje mu jakiejś jednostki.
Ale powiem szczerze, że nie wiem, skoro wywala w różnych miejscach
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#8 Wysłany: 23 Maj 2010, 23:35
T1bsat napisał/a:
Zazwyczaj wywala w 2/3 paska ale ostatnio zdarzyło się że podczas napisu not so long ago...
Odinstalowałem Real Playera który uważał jeden z plików od save'a jako swój. Może to pomoże.
Nie instalowałem żadnych modów podczas patrolu.
A to może napisz, co masz wgrane "gratisowo" do tego GWX-a, mody jakieś?
Imię: Olamagato Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 03 Paź 2005 Posty: 253 Skąd: z piekła rodem
#9 Wysłany: 8 Listopad 2011, 23:00
Wywalanie się gry w momencie wyświetlania napisu "Not so long ago" (lub "Kolejna wachta na morzu" w wersji PL) to na 99% skutek wykonania zapisu
1. pod wodą
2. przy obecności wrogów (mniej niż 8 lub 16 km)
3. w zasięgu 50 km od jakiegokolwiek portu
4. po dodaniu/usunięciu/zmianie jakiegokolwiek moda między zapisem a odczytem stanu gry
Przez pewien początkowy okres kampanii SH3/GWX i do spotkanie wrogów na początku misji wybacza takie zapisy (tylko dla punktów 1, 2 i 3), ale później wywala się ze stuprocentową pewnością.
Jedynym rozwiązaniem jest cofnięcie się do starszego zapisu (w skrajnym wypadku do zapisu z bazy przed patrolem).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum