Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Do stada dołączył kolejny wilk . Witamy Judas.
O pięknym zachodzie słońca napotkaliśy duży i mocno chroniony konwój . Maciek w swoim stylu zaczął eliminować liczną ochrone . Ja zaś w tym czasie spokojnie zająłem pozycje 600m od prawej kolumny konwoju i zrobiłem swoje .... Czesto bywa tak ,że koledzy sciągaja na nas eskortę , a tym razem skutecznie ją odciągneli z mojej pozycji .
P.S jak sie zmienia kolejność obrazków?
SH3Img@13-11-2011_Rank 1.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 105.92 KB
SH3Img@13-11-2011Rank 2.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 104.83 KB
SH3Img@13-11-2011Szczegółowe.jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 79.65 KB
SH3Img@13-11-2011 O zachodzie słońca.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 51.66 KB
SH3Img@13-11-2011_ipełni księżyca.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 40.74 KB
SH3Img@13-11-2011Eskorty nie brakowalo.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 39.03 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 14 Listopad 2011, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie żeby aż tak zależało mi na tonażu, bo dopiero zaczynam się
uczyć "Wilczego" fachu , ale oprócz 1/2 "Troop Transporta"
udało się mi utopić całego "Celt Tankera".
Po czym z godnością osiadłem na dnie
Faktycznie z tą eskortą musiałem poszaleć. Mapa mnie ustawiła maksymalnie na południu i miałem do konwoju daleko. Dojście na dużej prędkości musiało się skończyć ściągnięciem eskorty. Napracowałem się dość mocno, ale do konwoju udało mi się wejść, a tam czuję się bezpieczniej.
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Moja wina Przeoczyłem twoje zatopienie .Na szczęście Finek czuwa .
Wiesz.... Post, że ja czuwam po poście, gdzie piszę, że rzeczywiście jest, a przeoczyłem, to trochę wygląda nie teges Bo ja też przeoczyłem. To Dario pilnuje swojego tonażu i nas kontroluje <i bardzo dobrze>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum