Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#1 Wysłany: 26 Listopad 2011, 14:45 Adiq has come back to Silent Hunter!
Finally... Co ja tam chrzanie...
Tak więc po nie wchodzeniu na forum z niewyjaśnionych przyczyn i dziwnym braku chęci do gry w SH3 w końcu udało mi się na tyle zebrać by oficjalnie powrócić do rozgrywki, mój stan psychiczny to istna huśtawka nastrojów i chęci ale wydaje mi się, że da się przeżyć.
Kto wie, może nawet dzisiaj udałoby się coś zagrać.
Tak więc... Witam wszystkich użytkowników forum.
P.S. Na pewno wam nie brakowało wkurzającego Adiq'a
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 26 Listopad 2011, 15:29
... dopiero 17 lat a ile jeszcze przed Toba P\pewnie nie jedna karuzela nastrojow, w kazdym razie WITAMY ponownie, zastanawiajacy jest fakt ze to juz drugi "syn marnotrawny" wraca ale to oczywiscie wszystko na PLUS.
Adiq, ja juz nie chce nic pisac ale Ty i Fox macie zaje.... tyly i musicie je nadrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum