Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 20 Listopad 2011, 14:10 Zawieszenie userow na FORUM
Z dniem dzisiejszym trzech Panow z ORP: Orkan, Sep a przede wszystkim Kondor zostaja zawieszeni:
a) w rankingu PS
b) na forum PS
Panowie, zachowaliscie sie ponizej krytyki. Przyjelismy WAS jak kolegow w nasze grono, stworzylismy razem ranking, dopusciclismy WAS do naszego grona, myslelismy ze jestesmy znajomymi i przyjaciolmi a okazalo sie, ze dajac wam palec za naszymi plecami wzieliscie cala reke.
Jak mozna w tak perfidny i chamski sposob za plecami wszystkich- bo to co zostalo zrobione to nie tylko godzi w Adminow czy Modow ale wszystkich klanowiczow klanu PS- przyjsc na forum i poprzez pewne mechanizmy forum PS nie pytajac o zgode WYSYLAC ZAPROSZENIA na swoje forum klanowe i sugerowac, ze PS to sa ludzie ktorzy nic nie potrafia i nie umieja a jedynie ORP to klan ktory we wszystkim pomaga.
Jak do tego doszedlem?? Proste, jestem administratorem forum i przegladalem sobie logi, zaniepokoilo mnie, ze Ci Panowie wchodza w profile uzytkownikow w malej jednostce czasu i cos wysylaja, nie trzeba byc wyjatkowo rozgraniatym zeby domyslec sie co jest wysylane, poznanie tresci pozostawalo tylko kwestia czasu i dokladna jego tresc zachowam juz dla siebie gdyz nie mam prawa jej ujawniac.
To jak Panowie zachowali sie juz ocenilem, a reszcie pozostawiam do oceny, nie uwazam tez ze wszyscy sa zli i nie dobrzy z ORP tylko wedlug mnie to rzutuje na ta spolecznosc.
Zastanawia mnie jedno jak WY byscie mnie ocenili jak to ja wszedl bym na wasze forum i robil to co WY u nas??
Ludzie jestesmy dorosli chyba i mnie w glowie sie nie miesci zeby takie rzeczy odstawiac, jak macie problem to chyba trzeba bylo o tym porozmawiac zebysmy oprocz rankingu stworzyli wiecej wspolnych rzeczy pod wspolnym sztandarem, nie wiem na co liczyliscie.
My jako klan PS jestesmy ludzmi otwartymi na konstruktywna rozmowe, ten post nie bedzie zamykany ani moderowany w zaden inny sposob, jesli ktokolwiek ma ochote sie wypowiedziec tylko w tym temacie prosze bardzo, spodziewam sie ze Panowie odpala inne nowe nicki tutaj albo zaraz ruszy lawina w kierunku PS oszczrstw, tylko prosze najpierw sobie zadac pytanie jak WY sie zachowaliscie. Na koniec do tych trzech Panow, ja nie zamykam sie na dyskusje, zamykam WAM dostep do forum, moje GG: 2561911 w razie jakiego ale lub W
Dla przypomnienia Regulamin tego forum:
PKT 3 prgf 4:
"Jezeli prowadzisz strone lub grupe dyskusyjna (lub jestes jej czlonkiem) o tej samej (lub bardzo podobnej) tematyce co forum PolishSeamen to prosimy o nie umieszczanie jakichkolwiek odnosników, linkow czy banerkow w swoim podpisie czy profilu, które zachecaly by do odwiedzenia tejze strony lub do zarejestrowania na tymze forum. Od prezentacji witryn oraz forow internetowych jest specjalnie przygotowany dzial. Jezeli chcesz aby twoj adres lub banerek sie w nim znalazl prosimy skontaktowac sie z Administratorem forum."
Do prowadzace RANKING PS prosze o pilny kontakt w celu przedyskutowania pewnych spraw
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 21 Listopad 2011, 18:37, w całości zmieniany 2 razy
Gówno mnie to obchodzi. Zarzuty są bez pod stawne. A cala winne tylko ponoszę ja bo to ja jako admin forum silenthunter.pl dwa miesiące temu rozsyłałem zaproszenia bez wiedzy ORP Sęp i Orkan i nie są niczemu winni. Domagam się przywrócenia ich do forum. Z góry przepraszam za moje zachowanie. I proszę o usunięcie mojego konta.
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 20 Listopad 2011, 15:12
ORP_Kondor napisał/a:
Gówno mnie to obchodzi. Zarzuty są bez pod stawne. A cala winne tylko ponoszę ja bo to ja jako admin forum silenthunter.pl dwa miesiące temu rozsyłałem zaproszenia bez wiedzy ORP Sęp i Orkan i nie są niczemu winni. Domagam się przywrócenia ich do forum. Z góry przepraszam za moje zachowanie. I proszę o usunięcie mojego konta.
Na poczatku chcialbym, zebys nie naduzywal slow ogolnie przyjetych jako wulgarne, kolejna sprawa to taka ze piszesz ze Sep i Orkan nie maja nic wspolnego??
Oki a to jak wytlumaczyc to: http://silenthunter.pl/witam-t268.html czy mam sypac dalej dowodami?? I prosze Cie niech zainteresowani wypowiedza sie sami w swoim imieniu bo byc moze beda mieli cos wiecej do powiedzenia
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 20 Listopad 2011, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
A czy nie widzisz drogi adminie faktu że oni mogą się znać z Vento z gier. Nie trudno się domyśleć że się dowiedział o forum i się zarejestrował. Przecież forum polishseaman nie zakłada w regulaminie tylko do przynależności do jednego forum o tej samej tematyce. Drogi adminie jest demokracja. Zresztą zapytaj zainteresowanych. po co mamy konkurować jak i tak działamy wspólnie tzn. Gramy w rankingach i tak samo korzystamy z waszego forum jak z naszego co tu tak naprawdę chodzi?
#6 Wysłany: 20 Listopad 2011, 18:00
Jakby tak bylo jak wlasnie w tej chwili piszesz, to bezszczelnie za Naszymi plecami nie wysylal bys zaproszen ani nawet na Vento nie namawiali byscie ludzi do tego zeby sie u Was rejestrowali. Wlasnie po co konkurowac?? Zapytaj siebie, skoro po co konkurowac to po co robic takie rzeczy?? Wlasnie potraktowales nas jak konkurenta, jak zagrozenie dlatego zrobiliscie to co zrobiliscie. Jest demokracja JASNE, i My nic nikomu nie nakazujemy ani nie zakazujemy ale jest granica przyzwoitosci ktora wy przekroczyliscie
#9 Wysłany: 22 Listopad 2011, 18:15
ORP Sep i ORP Orkan postapili podobniem naduzyli naszej goscinnosci ktorego nie jestesmy w stanie tego zaakceptowac.
Poniewaz przez 3 dni kazdy z zainteresowanych mial okazje zajac strone w dyskusji z dniem dzisiejszym jak napisalem w pierwszym poscie tego tematu zakladam im BAN-a na wejscie na to forum
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 22 Listopad 2011, 18:58, w całości zmieniany 2 razy
Zadam takie pytanie. Ile osób "ściągnęli", jeżeli są takie cyferki? Bo nie wiem, czy nie lekko przesadny ten temat...
Przyznam, że wygląd tego zaproszenia bym zobaczył, więc pozostaje tylko zapytać, które dwie osoby muszę zapytać o wgląd w to PW (aby obie wyraziły zgodę).
#13 Wysłany: 27 Listopad 2011, 19:28
Trudno powiedziec "ile" mozna jedynie porownac, daty wyslania z datami rejestracji na ich forum a to nie problem.
Jesli zas chodzi o tresc to nie moge jej ujawnic ale mysle ze nakreslilem jej ogolny zarys, nie ma tez, co dyskutowac nad iloscia bo liczy sie fakt, nawet jesli odkrylibysmy, ze zrobili to raz, to o raz za duzo w tym przypadku. Pewnych rzeczy sie nie robi poprostu
Finek jak przesadny temat?? Mozesz bardziej rozwinac swoja wypowiedz co miales na mysli??
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 28 Listopad 2011, 17:17, w całości zmieniany 2 razy
#15 Wysłany: 27 Listopad 2011, 20:06
A ja sie nie zgodze, jesli nawet to by byla jednostkowa sprawa - a taka nie byla- to jak pisalem wczesniej o ten jeden raz za duzo. Wydaje mi sie, ze wyjasnilem sprawe wystarczajaco jasno na forum, poza tym to nie ja sobie to wymyslilem i zrobilem afere, spojrz zreszta jak zareagowal Kondor, czy dalej uwazasz ze przesadzilem??
#17 Wysłany: 27 Listopad 2011, 21:45
I nie musisz, wazne ze administracja forum na ktorym jestes zarejestrowany dziala sprawne i potrafi ochronic nasze spoleczenstwo
Co do Kondora - nie
Co do reszty... w sumie o nich nic nie wiem
Co do Orkana:
http://forum.polishseamen.pl/viewtopic.php?t=7460
Sprzeczka z Gregorym o zatopiony Old P.
Obraził Nas wszystkich dając do zrozumienia, że inni wymienieni przez niego gracze znają lepiej pojęcie partnerstwa bo pozwalają mu topić samodzielnie statki (sic!!) i w akcie protestu wypisał się z klanu Polishseamen, chociaż nigdy do niego się nie zapisał (lol).
Już wtedy powinien być "zbanowany", zasłużył na to.
Jak żal ci zadek ściska to oddam ci połowe dotychczasowego wyniku "tonażu"; ba a nawet cały w prezęcie na zająca. Pasuje?
W tym stylu wypowiedział się jeszcze co najmniej raz.
Gwiazdorstwo i "asiorstwo" w bardzo złym guście, ukierunkowane na wywyższenie się ponad nas "zwykłych graczy" PS i wyraźnie widoczna chęć upokorzenia tego kto mniej topi.
To nie jest poziom kultury, który obowiązuje na naszym forum.
Sęp to inna sprawa. Nie można mu odmówić inteligencji, "krecią robotę" wykonywał misternie. Trzeba go było obserwować w działaniu cały czas, aby dostrzec efekty takiego działania. Zawsze gdy wyczuł, że przesadził, potrafił wycofać się i przeprosić.
Finek!!
Dlaczego publicznie negujesz decyzje Naszego Dowódcy, publicznie podważasz jego autorytet?
Czy wiesz co to jest "solidarność klanowa"?
Jak masz wątpliwości, masz pytanie do Przemka, to jest do tego PW lub odpowiedni dział tylko dla członków klanu.
A tak pozwalasz, aby do Waszej dyskusji wtrącały się osoby trzecie, spoza klanu i stawiasz Przemka w sytuacji "On jeden i Was reszta".
Mam nadzieję, że chcesz tylko "dojść prawdy", a nie odegrać rolę "dobrego wujka" grupy ORP.
Jeżeli chcesz tylko dojść prawdy to PW lub zapraszam do działu dla klanowiczów, ostatni temat "Ranking PS". Też tam będę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum