Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Gratuluję zwycięzcom, a Tesowi i Mirko walki do ostatniego patrolu.
Oprócz tego chcę podziękować Gregoremu, Lutjenosowi i Sępowi za udział w największej ilości patroli.
Nie zapominajmy o misjonarzach i hostujących bez których nie odbyłyby się te zawody.
Cieszę się, że te kilka razy (3) udało mi się popłynąć. Mam nadzieję, ze w kolejnym sezonie również popłynę.
Niezależnie, 1 miejsce, jak i najlepsza Kariera należą do ORP_Sępa! Gratulujemy zwycięstwa.
Ja cieszę się , że pomimo bardzo trudnego moda nie jestem na szarym końcu . No na końcu tak, ale nie szarym
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Widzę, że zaginęła mi kariera z patrolu numer 9 za 1350 BRT, które rzeczywiście nie pojawia się. Nie wpływa to na ogólny wynik (3 najlepsze kariery), ale rzeczywiście zwiększa kolumnę "całkowity tonaż" o 1350 BRT.
Przepraszam za pomyłkę. Jeżeli nikt nie zgłosi więcej błędów, poprawię tabelę i będzie poprawnie. Nie zmienia to (na szczęście) jednak pozycji.
Przyznam, że do kolumny "pozostałe kariery" (jest "poza obrazkiem" w excellu) nie przykładałem nigdy zbyt należytej wagi i niechcący musiała ta 1 kariera zaginąć.
Przepraszam za nieuwagę i szacunek za dokładność.
Widzę też, że o 2 BRT się pomyliłem w tabeli.. Na szczęście to nie wpływa zbytnio... Tak się kończy to nieszczęśliwe ręczne wklepywanie... Coś zawsze umknie.
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#9 Wysłany: 6 Styczeń 2012, 22:14
Witam.
Serdeczne dzięki Wam za patrole, wyrozumiałość oraz mile spędzone wieczory z Wami.
Mam nadzieję, że w obecnym 2012 AD będzie jeszcze więcej patroli.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens (ten z Sosnowca )
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Tak, tak wysłano mnie do szkoły Ubootwaffe i tam na razie zostaje :-| . Gratulacje dla zwycięzców rankingu .
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Dzięki wszystkim za wspólnie spędzone na patrolach chwile.
Zawsze jest to dla mnie świetny relaks.
Usuwając materiały z patroli ranku natrafiłem na kilka krótkich ujęć z patrolu 45. Szkoda mi było pozbyć się ich całkowicie, więc zmontowałem 4 min. film. Nic specjalnego, wtedy nie powalczyliśmy zbyt długo. Film krótki - bo krótki był też patrol
Dołączyłem do Lutjensa i Supertuxa w trakcie testowania swojego programu Scr2Avi. Właśnie dodałem moduł nagrywania dźwięku. W trakcie patrolu nacisnąłem kilka razy klawisz PrintScreen, aby sprawdzić działanie programu na multi. Zarejestrowane sceny to głównie okładanie bombkami Supertux'a przez fregatę.
Link do filmu na Tubie:
Film - Patrol nr 45
PL_fox6 napisał/a:
Liczę też na zmiany, chyba każdy wie o jakie zmiany chodzi.
Chyba każdy ma inne zdanie na temat koniecznych zmian. Zapowiada się, więc dyskusja. Aż „”strach się bać” mając w pamięci dyskusje nt. co ma się znaleźć w nagłówku misji. Moja drobna sugestia, aby dyskusję umieścić w dziale dla klanowiczów.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#14 Wysłany: 8 Styczeń 2012, 20:34
taaak mirko ten film jest prywatny i raczej go prze to nie obejrzę
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 8 Styczeń 2012, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#16 Wysłany: 10 Styczeń 2012, 01:14
Witam.
Mam do Was jedno pytanie - kiedy byśmy zaczęli patrole do nowego rankingu w roku 2012
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#17 Wysłany: 10 Styczeń 2012, 08:31
Ja też dziękuje za patrole w których uczestniczyłem, choć nie było ich wiele. Słabo mi szło i zrezygnowałem z patroli, mam nadzieję, że na następnym ranku będzie lepiej .
Pozdrawiam
PL_Szylol
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Blagam o zmniejszenie poziomu trudności bo średni gracze nie mają teraz co szukać
no i wprowadzenie jakiejś nagrody dla tego kto zestrzeli najwięcej samolotów- dzięki temu jak ktoś ma "ułańską" fantazję to nie będzie pominięty (jak byście się czuli gdybyśmy nie uznawali np zatopionych niszczycieli czy innego tałatajstwa ?).
Ostatnio zmieniony przez PL_Hrothgar 12 Styczeń 2012, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
no i wprowadzenie jakiejś nagrody dla tego kto zestrzeli najwięcej samolotów- dzięki temu jak ktoś ma "ułańską" fantazję to nie będzie pominięty (jak byście się czuli gdybyśmy nie uznawali np zatopionych niszczycieli czy innego tałatajstwa ?).
Ostatnio zmieniony przez PL_Hrothgar 21 Styczeń 2012, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum