Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Osobiście zamierzam się zaopatrzyć i przekonać, czy SH4 spodoba mi się tak, jak SH3
No, ostatnio w CDA są dość fajne złote edycje. Np. ostatnio był Gothic 3 złota edycja, oczywiście posiadam
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Silent Hunter IV bez takich modów jak Trigger Maru, Operation Monsun, czy też Run Silent, Run Deep jest praktycznie nie grywalne, tak więc zapraszam od razu do pobrania modyfikacji usprawniających grę.
_________________ ..:: Honor twój, imię i chwała pozostaną na zawsze ::..
Nie wiecie może czy jest gdzieś dostępne "zangielszczenie" do SH4. Po instalacji modów na wersję gry z CDA mam totalny mix językowy. Część komunikatów po polsku a część po angielsku.
...\Silent Hunter IV\Menu\ i tam powinien być plik "en_menu.txt" tak jest w SH III, a nie mam teraz na dysku SH IV więc sprawdź. Jeśli się zgadza to potrzeba by ten plik sprzed instalacji modów.
Czyli ten plik "en_menu.txt" trzeba wrzucić po instalacji modów. Dobrze zrozumiałem?
Jak miałeś o zainstalowaniu grę w języku dajmy na to polskim. Doinstalowałeś później mody i zrobił się misz-masz to należało by zrobić tak jak napisałeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum