Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
witam
po roku zainstalowalem ponownie gre na moim laptopie (W Wista) i nijak nie moge uruchomic gry nie wiem dla czego poprzednio hulala jak sie patrzy
formatowalem i nic
Piszcie na maila prosze bbrown.m@googlemail.com
pozdrawiam
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#2 Wysłany: 18 Luty 2012, 08:43
nie będę pisał na maila, bo to rady ogólne/ W takiej sytuacji są raczej 2 radykalne rozwiązania:
1) czyścisz rejestry związane z SH3 i instalujesz ponownie
2) reinstal windowsa
z doświadczenia wiem, że w takich sytuacjach, ciągłe przeinstalowanie gry nic nie daje i trzeba podjąć bardziej czasochłonne działania.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#3 Wysłany: 18 Luty 2012, 08:53
Potwierdzam, czyszczenie rejestrów czasami pomaga (sam byłem kiedyś w podobnej desperacji) - do tego celu można użyć jakiegoś programu, który najlepiej gdy ma 30-dniową darmową wersję testową.
Imię: martin
Ulubiona Gra: silent hunter 3
#5 Wysłany: 18 Luty 2012, 12:00 Podwodniacy
Dziekuje za zainteresowanie i porady
Sadze ze w najblizszym czasie bede mogl wyplunac z doku (format kompletny PC)
a wtedy postaram sie do was dolaczyc na misjach - oczywiscie zanim to nastapi bede musial troche pocwiczyc bo urlop jaki dostalem z dowodztwa to az 2 lata tyle nie gralem w ta gre .
Na razie pozdrawiam i zycze udanych lowow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum