Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ostatnio bawię się dość fajnym programem do monitoringu/wizualizacji pulpitu
Póki co udało mi się zwojować takie coś
I tu mam pytanie, czy ktoś z szanownej braci również korzysta z tego dodatku i jest mi wstanie pomóc z pewnym zagadnieniem.
Za nic nie jestem w stanie poradzić sobie z zmuszeniem do współpracy miernika wykorzystania dysków.
Chciałbym aby po kliknięciu na konkretny dysk otwierał łącze do w/w lokalizacji, niestety program co bym nie robił za każdym razem odsyła mnie do katalogu z plikami konfiguracyjnymi
[Spolier]
;===========================================
; G Drive Meter
;===========================================
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 8 Kwiecień 2012, 11:09 Re: Rainmeter
macias13_84 napisał/a:
Edit: Chyba warto pomyśleć nad możliwością dodania spoilerów do forum
Po prostu takie coś gdzie za pomocą jednego przycisku możemy wyświetlić i schować mnóstwo tekstu, aby post nie zajmował 250 linijek w pionie tylko powiedzmy 10 a pozostałe 240 które są skryptem/kodem z gry czy czegokolwiek (tak jak u mnie w poście).
Posty są bardziej przejrzyste.
Mam nadzieję iż to rzuci nieco światła na mojego posta
Jeżeli jest już zaimplementowane w silnik forum to przepraszam ale nie zauważyłem
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 8 Kwiecień 2012, 12:19
Rzucilo jasne ale generalnie nie widze sensu zeby impletowac to w nasze forum w dobie szybkich lacz i prakycznie nieograniczonych mozliwosci pojemnosciowych naszego serwera wydaje mi sie nie potrzebne chowanie tekstu.
#6 Wysłany: 8 Kwiecień 2012, 16:00
Alez Kamilu wlasnie min tez o to chodzi, gdyz przy laczach modemowych kiedys to mialo sens np. nie ktore portale randkowe nie pokazuje on line userow dopiero jak najedziesz na ta opcje portal pokaze kto jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum