Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
- DC/SHII
-Patch 1.1
-Patch 103_PM
-Zestaw tekstur i jednostek PS
-Paczka z mapami
Wszystko do pobrania w dziale: http://forum.polishseamen.pl/dload.php
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 28 Kwiecień 2012, 01:38, w całości zmieniany 2 razy
Srpóbuję, choć dawno nie grałem w SHII, a multiplayer wogóle.
Jest inne miejsce spotkania niż VENTRILO, którego nie mogę zmusić do współpracy? Może tunngle?
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 29 Kwiecień 2012, 10:41
runio napisał/a:
Srpóbuję, choć dawno nie grałem w SHII, a multiplayer wogóle.
Jest inne miejsce spotkania niż VENTRILO, którego nie mogę zmusić do współpracy? Może tunngle?
"Program wykonał nieprawidłową operację...". Pewnie ma to związek ze sterownikami dźwięku, a zwłaszcza mikrofonu z którym od początku posiadania netbooka miałem problemy. Pewnie reinstall windows pomógłby, niestety nie mam na to czasu (i chęci). Jeśli obecność na vento jest obowiązkowa, to niestety nie zagram z Wami.
PS. Przypominam sobie podstawy - przeszedłem właśnie wszystkie misje treningowe
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: Michał
Ulubiona Gra: SH II,SH III
#13 Wysłany: 15 Czerwiec 2012, 21:29
ale widze że PL_Daritto ma problem y win7 64 bit..tez mam ten system jak PL_Daritto masz rozwiazanie lub sposób to podaj jak jeszcze nie masz to tez wlacze sie do poszukiwan roziwazania
#15 Wysłany: 16 Czerwiec 2012, 07:34
a jaki masz problem???wiesz teraz chciałem zainstalować ale instalator wywala mi do puplpitu i zonk nie moge uruchomic...
tez brak czasu mam sesje i pracuje ale te rozgrywki potrafia mnie porzadnie wciagnac :D
#16 Wysłany: 16 Czerwiec 2012, 07:48
MDMA66 napisał/a:
hmm chyba ja zainstaluje z destroyem to moze zagram z wami sobie jakas bitwe?a w sh3 gwx 3.0 tez gracie?
#19 Wysłany: 17 Czerwiec 2012, 06:49
Niekoniecznie ...przyznaje ściągnąłem ja kiedy droga była gra...jeśli teraz to konieczne to kupie oryginala
chodzi pewnie o klucz gry która musze zarejestrować??czyli nie będzie problemu jak kupię używkę od kogoś??
Ostatnio zmieniony przez MDMA66 17 Czerwiec 2012, 06:58, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum