Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#41 Wysłany: 22 Czerwiec 2012, 19:30
Witam , mam pytanie , ponieważ pływam yamato to bardzo często atakują mnie samoloty wroga , nie mam z nimi problem dopóki atakują mnie przez 1h , lecz jeśli atak trwa 2 dni to zaczynam się denerwować , i tu moje pytanie : czy da się ich jakoś zgubić ? , bądź nie zawiadamiać ich ?
PS. słyszałem że radar może przyciągać samoloty , ale nawet jak go wyłączę to oni i tak mnie znajdą .
Powiem to tak, jak płynąłem do stanów to mnie ani razu, żaden samolot nie wytropił, nawet jak przepływałem koło midway. Tak więc nie wiem czy radar ma tu jakieś znaczenie.
No to ja mam wielgachne szczęście, że mnie samoloty nie wykryły. A przepłynąłem cały ocean spokojny, no w tej chwili toczę walkę z grupą uderzeniową, i mam nadzieję że przetrwam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum