Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam , mam pytanie , co sądzicie o silent hunter Online , znów będzie tyle bugów ? , jakie macie zdanie na ten temat ? tutaj macie link do filmiku z gamescom-u , o silent-cie zaczyna się od 05:35 , chętnie poznam wasze zdanie
_________________ ProGrin
Ostatnio zmieniony przez ProGrin 25 Sierpień 2012, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#5 Wysłany: 27 Sierpień 2012, 08:44
PL_Andrev napisał/a:
To się raczej nastaw na SH3 bez GWX.
ale graficznie pod sh 5 , a słyszał pan może o sh 6 cold war ? , chodziły takie słuchy , tylko nie wiem co z nimi , czy zamiast cold war-a , wszedł sh o , czy co , może pan się orientuje ?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 28 Sierpień 2012, 18:15
ProGrin napisał/a:
PL_Andrev napisał/a:
To się raczej nastaw na SH3 bez GWX.
ale graficznie pod sh 5 , a słyszał pan może o sh 6 cold war ? , chodziły takie słuchy , tylko nie wiem co z nimi , czy zamiast cold war-a , wszedł sh o , czy co , może pan się orientuje ?
"Pan" się orientuje - bez przesady, na forum jesteśmy kolegami.
Z uwagi na ograniczenia technologii HTML grafika będzie nie dość że tylko pół-mikrym oknie peryskopu (patrz na dostępne screeny), to jeszcze z czasów przedpotopowych - znaczy, zbliżona do SH3 "bez GWX".
SH6 czy Cold War to pobożne życzenia lub żarty użytkowników subsim.
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#7 Wysłany: 28 Sierpień 2012, 18:58
Cytat:
Z uwagi na ograniczenia technologii HTML grafika będzie nie dość że tylko pół-mikrym oknie peryskopu (patrz na dostępne screeny), to jeszcze z czasów przedpotopowych - znaczy, zbliżona do SH3 "bez GWX".
TO TO MA BYĆ PRZEZ STRONĘ ? , myślałem że to będzie przez kilenta czy coś podobnego , a nie przez stronę . . .
Jak najbardziej, chyba ze coś się zmieniło, ale to miała być gra w przeglądarce internetowej.
Używać miała flash-a bodajże. Tylko porównując ten filmik, do tego poprzedniego to coś mi tutaj
ewidentnie śmierdzi, jak napisał Andrev grafika pokazana na tym filmiku (obraz wyświetlany w oku
peryskopu) jest zbyt ładny i niczym nie przypomina tego z poprzednich demonstracji.
Luknij na zdjęcie poniżej
Obraz wydaje się być podłożony właśnie z "czystego" SH III
Zapisałem się swego czasu na beta testy tej części, ale z braku czasu
nic w tym kierunku nie udało mi się zrobić.
Siłą tej gry ma być multiplayer, multiplayer na masową skale, z tym że
zapewne model celowania będzie o niebo łatwiejszy niż znane nam 100%
z SH III i mnie to nie będzie pewnie bawić, aczkolwiek jak zabawi innych
9 ludzi, to o to chodzi przecież twórcą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum