Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Konrad
#1 Wysłany: 2 Grudzień 2012, 12:53 Pozdrowienia po latach
Witam wszystkich bardzo serdecznie, tak sobie o Was dziś przy niedzieli przypomniałem i zajrzałem.
Jak widziałem Olo się meldował (Dalej w USA ?) to i ja chciałem dać znak życia. Sporo młodych ludzi nowych twarzy. Stronka żyje. Łezka mi się zakręciła w oku.
Pozdrawiam z Londynu
Ostatnio zmieniony przez Grom 2 Grudzień 2012, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 16 Styczeń 2013, 23:56
wyzwanie przyjmuję
DC vs SH2
Wybór planszy jak i czasu należy do Ciebie. W ramach moich zobowiązań - w piątek 19 01 2013 mam imprezę firmową. Po tym od 20 - 22 01 2013 będę na symulacji militarnej. Na resztę brak planów. Gibraltar jak za starych dobrych czasów Przemku ?
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 17 Styczeń 2013, 06:33
Pasuje jeszcze tylko data i jazda
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 17 Styczeń 2013, 06:33, w całości zmieniany 1 raz
#5 Wysłany: 17 Styczeń 2013, 19:26
Bardzo się cieszę. Odezwę się po powrocie to się umówimy. Mój skype to pl-grom. Ja co prawda dużo więcej mam wspólnego z lądówką - kochanego zdrówka nigdy za wiele - ale z przyjemnością wspomnę stare czasy i zasiądę za sterami DD. Kilka moich fotek
Witam wszystkich ponownie:) Nie było mnie tu pare lat i jakoś ostatnio poczułem nieodparta chec pobawienia sie znowu:) Kompletnie wypadłem z obiegu. Swego czasu grywałem namietnie w SH3 z GWX. w miedzy czasie wyszło SH5 ale czytałem fatalne recenzje wiec chyba powróce do starego trybu. Pytanko: Skąd ściągnąć najnowszy GWX? Linki z tej strony nie działaja niestety... Byc moze polecacie cos innego jednak?
Witamy
Próbuj - czasem coś dzieje się ze stroną, ale linki są prawidłowe.
Jeśli nadal będziesz miał problem spróbuj stąd:
http://www.thegreywolves.com/downloads/
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum