Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ależ skąd Andrev Odgryzałem się jak mogłem, ale dorwałeś mnie, gdy bylem już porządnie poturbowany heh. Tak to może udałoby mi się i Tobie narobić szkód
Żałuję, że musiałem po tej bitwie kończyć zabawę. Nie mogę się doczekać uruchomienia czatu i możliwości wymiany kontaktów. O wiele łatwiej byłoby polować na kumpli hehe.
Dziś będę miał P-40. Zobaczymy, czy chłopaki nie puszczają wodzy fantazji z tymi wynikami hehehe (to żart: widzę przecież screeny i w trakcie samej gry co się dzieje)
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#102 Wysłany: 9 Grudzień 2012, 19:13
Do tej pory to P-40 i następny w kolejce Wildcat są dla mnie ukoronowaniem całej zabawy.
Natomiast Aircobry... cóż... prawdziwa porażka: wolne, mało zwrotne, a potężna siła ognia nie rekompensuje słabej zwrotności. Ale może po prostu nie umiem tym grać - też tak może być.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#103 Wysłany: 9 Grudzień 2012, 23:37
Tak szczerze to ta lina na poczatku jest raczej porazka. Ok, moze po prostu mi nie lezy, bo nastawiona jest na bombienie. Poza P-40 nie ma nic ciekawego. Niby jest jeszcze Catalina ale jak dla mnie jest niesamowice woooolna i dziala jak magnes na wszystkie mysliwce dookola.
Ps. Widcat powiadasz. Nie wiem czemu, ale dla mnie warkot jego silnika bardziej przypomina obglos silnika od kosiarki do trawy niz xxx konnego potwora.
Niebiescy dostają niezłe baty. Coś słabo się starałeś Andrev. Zamiast wziąć się do roboty podziwiałeś nocną scenerię
A teraz coś ode mnie. Wczorajszy wynik, osobisty rekord – Stalingrad Airfield Domination (Winter).
Znane komunikaty –„ Air strikex3”, –„ Air strikex5” i najlepszy ostatni “ Air terror”
Oczywiście zapisałem Replay.
BTW. Tak jak pisał Pasterz – treść większości postów odbiega znacznie od tytuł tematu. Coś trzeba z tym zrobić. Jeżeli można należy wyciąć posty typowe z gry War Thunder do założonego specjalnie tematu tylko o War Thunder.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#108 Wysłany: 16 Grudzień 2012, 21:32
A w najnowszym patchu:
Cytat:
- Wings formations are now available. Players can now gather in groups of 4 to join all random battles together. 4-members wings are temporarily available for non-premium players.
- Chat and contact lists are now available
Ta da.
PS. Dodali tak fajny smaczek graficzny:
Cytat:
Severely damaged ailerons, flaps and rudders can now detach from the fuselage.
#111 Wysłany: 18 Grudzień 2012, 21:02
Tak byłem zaaferowany nowymi zmianami w najnowszym patchu, że przegapiłem kilka "marynistycznych" ciekawostek, które pojawiły się w grze:
1) W trybie treningowym misją lądowania na lotniskowcu,
2) Pojawiły się odkosy i ślady torowe jednostek,
3) WRESZCIE jednostki płyną i manewrują (ledwo ledwo), czyniąc ich bombardowanie hmmm.... "dość mocno utrudnionym"...
4) Grupa jednostek stawia morderczą osłonę ogniową, pojedynczy cel jest absolutnie bez szans,
5) No i widok płynących na siebie flot powoduje że serce w piersi urasta...
#112 Wysłany: 23 Grudzień 2012, 19:21
Ha! Historical Battles i wyniki osiągnięte przy zestrzelonym jednym samolocie.
I to nie w bezpośrednim zestrzeleniu tylko dostał krytyczne uszkodzenie i, bidny, nie doleciał...
#114 Wysłany: 28 Styczeń 2013, 00:07
PolishSeamen teamplay.
To byla prawdziwa "obrona Czestochowy" (obrona lotniska) na mapce Stalingrad - Winter, w parze z Mirko
Cytat:
Tak szczerze to ta lina na poczatku jest raczej porazka. Ok, moze po prostu mi nie lezy, bo nastawiona jest na bombienie. Poza P-40 nie ma nic ciekawego.
Po 100-kroc pragne odszczekac ten komentarz. Naprawde niezla linia. No i ten P40...
To była bardzo udana potyczka jednego z kluczy 1 Eskadry "Polishseamen". Prawdziwa „jazda bez trzymanki”. Zażarta obrona bazy zakończona sukcesem.
Kłębowisko samolotów, dookoła warkot silników przelatujących b. blisko samolotów, głowa wokoło ….. W pewnym momencie niebo było białe od spadochronów zestrzelonych przez nasz maszyn.
I ten szatański śmiech Tesa po każdym zestrzeleniu. Bawił się doskonale kosząc przeciwników z pomocą Hellcat’a czy Kittyhawk’a.
W moim przypadku, w tej bitwie, doskonale sprawdził się włoski „Piorun” M.C.202 „Folgore”
Gratulacje Tesu. Myślę, że jeszcze to powtórzymy
#116 Wysłany: 28 Styczeń 2013, 17:33
A ja się nadal (dzięki tesu!) zachwycam He-112 - małe toto, zwinne i potrafi ukąsić.
Ale najlepsze jest to, że jest kompletnie niedoceniane przez przeciwnika.
Ja też dołączyłem do grona lotników- choć He112 nie uważam za zwrotne. O wiele zwrotniejsze są Mc 200 i 202. Także 1 poziomowy Buffalo ma lepszą zwrotność.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
#120 Wysłany: 1 Kwiecień 2013, 13:25
Wydaje się, że WarThunder już zakończył fazę wstępnych przygotować do wprowadzenia okrętów i czołgów do gry.
Skąd ten wniosek? Ano na forum WT odnalazłem takie oto ogłoszenie:
Cytat:
Alpha Testers required
we have decided to re open the alpha testing team, to help with up and coming development features in war thunder.
We are looking for people with both real life experience and/or gaming experience to aide the development team in testing the historic accuracy of military units
and the general game play/layout.
all applicants interested need to send a PM to me with the following information:
Current Alpha testers from the previous team will be automatically included in the new Team.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum