Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: sebastian
Ulubiona Gra: SH3,Assetto Corsa,Rfactor,Arma 3,ETS 2,SH5 Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Maj 2013 Posty: 37 Skąd: Szczecin
#1 Wysłany: 1 Czerwiec 2013, 14:10 PROBLEM Z GWX 3.0
Mam pytanie odnośnie problemu z położeniem u-bota, gdy zaczynam patrol w porcie wilhelmshaven mój u-bot zamiast być w porcie to jest załadowany na lądzie przez to uszkadza sięi koniec patrolu jak i kariery (rok rozpoczęcia 1939 mod GWX 3.0).
Gdzie można zmienić położenie u-bota przy starcie patrolu,normalnie zaczyna się w porcie ale w tym przypadku jest inaczej
Który plik za to odpowiada lub czy ktoś by mi wykonał takiego fix na to
zaczynasz nową karierę, czy wczytujesz starą? I czy dogrywałeś jakieś modziki? Wiele razy startowałem i nigdy nie było takiego problemu, a pliki z ustawieniami wgrywa GWX, więc nie mogą się krzaczyć.
Imię: sebastian
Ulubiona Gra: SH3,Assetto Corsa,Rfactor,Arma 3,ETS 2,SH5 Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Maj 2013 Posty: 37 Skąd: Szczecin
#3 Wysłany: 2 Czerwiec 2013, 01:55
nowa karierę ,wczesniej wszystko co bylo w gwx 3.0 wgrywalem teraz tylko niektóre modyfikacje i problem znikł ,mozliwe ze cos w plikach spolszczenia do gwx 3.0 bylo nie tak
Cóż. Z tego co wiem spolszczenie wymaga określonej konfiguracji modów (w tym Hardcodefix)... I istnieje duże prawdopodobieństwo, że port w Hardcode np. wygląda inaczej i dlatego tak ładuje). Ale to już autora trzeba pytać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum